|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ispovijedaonica
20.11.2010 14:31:39   
martinai
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

IZVORNA PORUKA: elinamama

cure, moram se nasmijati jer se ispovjedaonica pretvorila u priču o kokama i bijesnim lisicama user posted image user posted image user posted image

Sada bi trebala samo koja bijesna lisica da dodje da se ispovijedi sto ju ogovaramo a ona samo pokusava jadna da jede na miru user posted image

joj cure moje, ovo je tužno i pakić stavrno ima proble, ali ja sam prasnula u smijeh sa ovim lisicama... moj tata je isto imao s tim problema(samo ne lisice nigo tvor/puh ili tako nešto) pa im je napravio pravu kućicu..heheh sve je zdiano, imaju svoje dvorište i vrata koja zatvara navečer i sad nema problema s tim...

Lara, moje najveće blago 16. 05. 2008. =o)

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 26
21.11.2010 0:52:08   
pakić
Eto nema mene jedan dan, i odmah vi o kokošima i bjesnoći trabunjateuser posted image user posted image . Ma nema veze, uopće, i ja sam se nasmijala.
A za one koje su ipak dale neki odgovor na moj post: slažem se sa vama, meni su roditelji puno dali, i znam da im je teško, i da su umorni. Nisam ja zato ispričala priču, nego ne mogu zatomit taj svoj osjećaj, krivo mi je ipak da me ni ne pita, jel mi treba pomoć, bar s vremena na vrijeme. Ma više sam ljuta na sebe, jer tako mislim, nego na njih. A nemam im šta spočitati, prema tome, razgovor ne bi donio ploda, jer ja mislim ako nešto ne radiš od srca i voljom, nemoj to ni raditi.

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu martinai)
Neposredna veza do poruke: 27
21.11.2010 0:54:26   
pakić
E,a šta se tiče lisica, prije par godina, čekam ja svog muža kod zubara. Čekaona sva ostakljena, kad vidim  ja u dvorište dolazi lisica, sva šugava i bolesna, jedva hoda... i izleti zubar iz ordinacije i ubije ju- on je lovac... uglavnom, nije bila bijesna... Životinjama smo uzeli stanište, pa nam moraju hodati oko kućauser posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!