|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B." Popis inventaruša"
25.11.2010 8:33:16   
pepeljuga
Ja upravo pijem kavu od koje mi je mukauser posted image user posted image user posted image

Moram odvest T u vrtic jer mi je mm na putu danas a tako mi se nedauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 801
25.11.2010 8:34:30   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: osobno

Jutro cure, evo mene opet!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme sad ces opet biti stalno tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 802
25.11.2010 8:35:32   
danery

Jutro cure, evo mene opet!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme...imamo duhova na raji...piše da je odsutna,a eto ti ga post...user posted image user posted image user posted image

osobno...ako si tu...daj nam neki znaaaaaaaaaaak ...user posted image user posted image user posted image
dobro ti jutro...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 803
25.11.2010 8:36:05   
osobno
Bome i hoću!!!
Nego pepi, sinoć ja prepričavam mm zgodu s tvojim R i njegovim pitom, a moj L sve sluša pa kaže
"Znaš mama, i moj pito ponekad nije bobo"user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 804
25.11.2010 8:36:18   
novamama
dobro jutro ljepoticeuser posted image

evo i ja se prijavljujem, zadnjih dana i nismo neki inventaruser posted image

pepi, mučnine? dobar znakuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 805
25.11.2010 8:36:33   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: danery

IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: tiny

cuj zvrk,jel mu velika sad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danery ti končeki kod tebe baš i ne drže nešto kako treba pa ............

šuš zvrk,kakve su ti to ideje...mislim stvarno mi lijepo želiš user posted image user posted image

ne draga to je bilo onaj put
ja tebi želim puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno lijepih stvari ali ih nesmijem pisati javnouser posted image
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs133.ash2/39997_419019251961_24932281961_5413875_5252489_n.jpg

user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 806
25.11.2010 8:37:03   
osobno

ajme...imamo duhova na raji...piše da je odsutna,a eto ti ga post...user posted image user posted image user posted image

osobno...ako si tu...daj nam neki znaaaaaaaaaaak ...user posted image user posted image user posted image
dobro ti jutro...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 807
25.11.2010 8:37:10   
novamama

Bome i hoću!!!
Nego pepi, sinoć ja prepričavam mm zgodu s tvojim R i njegovim pitom, a moj L sve sluša pa kaže

user posted image user posted image user posted image user posted image
strašni suuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 808
25.11.2010 8:37:17   
pepeljuga

Bome i hoću!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Al tribala si viditi kako ga je on cudno gledaouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 809
25.11.2010 8:38:16   
osobno
još uvik uspješno zbunjujem sustav (nije se još navika da sam se vratila na rr)user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 810
25.11.2010 8:39:09   
danery

IZVORNA PORUKA: tiny

cuj zvrk,jel mu velika sad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danery ti končeki kod tebe baš i ne drže nešto kako treba pa ............

šuš zvrk,kakve su ti to ideje...mislim stvarno mi lijepo želiš user posted image user posted image

ne draga to je bilo onaj put
ja tebi želim puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno lijepih stvari ali ih nesmijem pisati javnouser posted image
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs133.ash2/39997_419019251961_24932281961_5413875_5252489_n.jpg

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nmego mogla si i koju žlicu poslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar uz to...user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 811
25.11.2010 8:39:34   
osobno
MA smišni su s tim svojim pitama. Moj mlađi baci osmijeh od uva do uva čim mu skinem pelenu i hop! ravno na pitu pa ga rasteže i poteže ka oni na gusarskim noćima konope.user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 812
25.11.2010 8:41:00   
cuba
Oho i osobno nam je opet tuuser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 813
25.11.2010 8:41:19   
pepeljuga
Gibam do vrtica pa se vratimuser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 814
25.11.2010 8:41:22   
osobno
danery, parola snađi se! Ja sam jednom u nedostatku žlice (sve bile u mašini, a meni lino izvuć pa oprat) smotala ovu zaštitnu foliju i kusaj!

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 815
25.11.2010 8:42:14   
osobno
JE je opet sam tu, hvala šta me primjećujete!
BAš se osjećam nekako..prihvaćeno!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 816
25.11.2010 8:44:40   
ZVRK

http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

nmego mogla si i koju žlicu poslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar uz to...user posted image user posted image

pa sa rukicama dragauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 817
25.11.2010 8:45:09   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

to zato jer znaš da TEBE neće primiti

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 818
25.11.2010 8:45:49   
danery

danery, parola snađi se! Ja sam jednom u nedostatku žlice (sve bile u mašini, a meni lino izvuć pa oprat) smotala ovu zaštitnu foliju i kusaj!

user posted image user posted image user posted image vidi se tko je sladokusac user posted image user posted image
ja ti nisam baš za nutellu i takve lade....preslatko mi user posted image
može malo na kruh za pod zub ili žličica linolade na sladoled,to mi super,ali ovak samo...brrrrrr user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 819
25.11.2010 8:47:02   
osobno
MA ja sam ti onaj tip šta bi i guzice dali za malo slatka...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 820
25.11.2010 8:47:06   
cuba
Pepe brzo nam se vratiuser posted image
ajmeeeee otkad nutelu i slične čoksi namaze nisam okusilauser posted image  šaljite bar žličicuuuu

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 821
25.11.2010 8:47:33   
osobno

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

to zato jer znaš da TEBE neće primiti

nikad ne znaš, možda ublaže kriterije.user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 822
25.11.2010 8:48:03   
ejmama
Jjutro zenske, kod nas jutros -3 pisem s moba pa mi sve puno gresaka

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 823
25.11.2010 8:49:45   
cuba
Jutro ejmamauser posted image
šta je tako ladno vani??

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 824
25.11.2010 8:50:12   
Anoniman
Jutro tete.user posted image

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!