Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:02:17
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cuba ja nisam skuzila da si ti na piru bila trudna Jesam, jesam 3mj
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:05:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cuba ja nisam skuzila da si ti na piru bila trudna Jesam, jesam 3mj a sad sam se sitila da si i na Cubi bila trudna
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:11:04
|
|
|
|
zaba
|
ja ću samo pozdraviti i odoh u krevet,na nogama kao i obično od 5.30 i na rubu sam snaga i to je kao i obično...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:11:10
|
|
|
|
danery
|
večer.. cuba bejb baš tebe trebam izgleda da se uključujem u klub nespavača...bejb se danas ajme izbacala,navriskala,natrpala šakica u usta,naslinila... ma strava za gledat,a nikako ne prestaje plakat kad počne što god da probamo ... ja maloprije prst u usta,a ono tamo gdje bi trebali bit očnjaci kvrgice ...jel to tako treba biti ili će biti vampirče uskoro? namazala sam joj gelom,eno zaspala jadna sva izmrcvarena... a i nekako nevoljko papa,polako sve...zubi,ha?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:11:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej zabac moj falis jako
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:19:58
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej zabac moj falis jako i ti meni fališ ,samo što sam ti ja ušla u svoju fazu depresije i žaba se pretvorila u školjku do proljeća,ustvari medvjedicu,ja do sunca i toplijih dana kao da ne živim.Sama sa sobom sam u guzici i nisam baš neko društvo.Veselim se jedino Beču s curama s posla drugu subotu.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:21:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: zaba IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej zabac moj falis jako i ti meni fališ ,samo što sam ti ja ušla u svoju fazu depresije i žaba se pretvorila u školjku do proljeća,ustvari medvjedicu,ja do sunca i toplijih dana kao da ne živim.Sama sa sobom sam u guzici i nisam baš neko društvo.Veselim se jedino Beču s curama s posla drugu subotu. cujemo se mi za kofi svakako
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:22:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
A danery moguce da su zubici,znaju izac sa tri.cetri miseca
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:23:55
|
|
|
|
danery
|
ajd dobro... a to gore što je otečeno kod očnjaka,jel to imače bude kao kvrgice ili? pojma nemam,sad svašta pitam
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:24:35
|
|
|
|
zaba
|
vi se zabavljajte,ja ću na turu plakanja,pa spavati... ,zaista sam umorna od svega
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:25:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
A bude onako oteceno
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:32:51
|
|
|
|
cuba
|
zaba, nadam se da će sve doći na svoje uskoro Ej bejb A mrvica mala, to se onda danas dosta izmučila Moj R ti je već sa 2mj počeo jako puno sliniti, biti nervozan, grizao je sve šta bi mu pod ruku došlo i isto su mu desni bili natečeni ja sam mislila da će već sa 3mj dobiti prvi zubić...ali stigao je sa 6mjeseci. Nadan se da je bejb samo imala takav dan i da vam nije već počela frka sa zubićima.. A da joj kupiš onu Jantarnu ogrlicu. Mi je imamo iako iskreno R nije puno pomogla osim šta je prestao sliniti kad je nosio. Ali dosta mi je prija bilo zadovoljno s njom...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:35:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
Moji su nosili jantarne ogrlice i ni jedan nije imao problema sa zubicima
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:40:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cure gibam,idem pod tus i na spavanje Ujutro moram sa R na kontrolu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:45:54
|
|
|
|
cuba
|
Pepe LN ti želim i držim fige da sutra u pedice bude sve ok
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 22:49:08
|
|
|
|
cuba
|
A idem i ja pomalo, pod tuš pa pokušat šta odspavat. Možda moj hahar bude i dobar noćas
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 7:40:00
|
|
|
|
novamama
|
dobro jutro, ima li koga ? kavica za ranoranioce?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 7:51:57
|
|
|
|
cuba
|
Jutro evo i mene..
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 7:56:32
|
|
|
|
novamama
|
ej draga, kasniš mi jutros
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 7:58:29
|
|
|
|
novamama
|
baš mi je fora ovaj aparat za ness, ali košta 1000 kn!!! bit će mi dobra i moja tećica za zagrijavanja vode
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 8:02:35
|
|
|
|
cuba
|
imam opravdan razlog što kasnim, R je kriv Aparat sam vidila par puta i meni je stravaaaa al mu je i cijena paprena... Kako su tvoji klinci? Još spavaju ili? Koliko ti je tm kući?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 8:04:18
|
|
|
|
novamama
|
R se jutros probudila prije 7, sinoć je zaspala u 7 i 15 pa zato...oli se isto dignuo kad i mi i eto nas... mm ide ća u utorak navečer, još je samo par dana doma je li tm napokon stiže???
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 8:06:47
|
|
|
|
cuba
|
Trebao bi idući petak biti kući napokon, valjda ... ja se iskreno nadam.. To tm ostaje po misec dana jel tako?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 8:08:56
|
|
|
|
novamama
|
misec ipo je tamo, misec doma... koliko će tm biti kući? sigurno više od misec dana, jel'da?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 8:11:04
|
|
|
|
pincirotvajler
|
jutro cure nadam se da je vam bila ok noć.bolja nego nama mi smo luudi..nismo navikli da je d zločest neznam kaj mu je al noćas smo spavali dva sata
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!