Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 20:59:25
|
|
|
|
cuba
|
Di ste inventaruše?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:10:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo meeeeeeee
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:11:22
|
|
|
|
cuba
|
Već gledan di di zapela
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:13:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma pravila sam pizzu jer je T od sinoc zeli a on je za to vrijeme izvdio sve igracke iz svih mijesta u sobi tako da u sobu jednostavno nismo mogli uci pa smo sad svi skupa jedno po ure spremali igracke blago receno poludila sam Kako ste ti i R
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:21:56
|
|
|
|
BUMBI
|
i ja se prijavljujem
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:22:40
|
|
|
|
cuba
|
Znači veselo kod vas Ajde šalji komad pizze za St Mi smo dobro, R spava od 8h, sekica gleda Šeherezadicu a ja malo na raji pa i ja škicnem tv, pssst nemoj nikom reć Javio mi mm danas da stiže idući petak kući
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:24:45
|
|
|
|
cuba
|
Večer Bumbi tebe zadnjih dana rijetko srećem?? Kako mi je zet?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:25:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Cuba imaš novi tikerić Super za tm Videjla sam da si govorila da bi dala R onaj vanilino s kravljim mlijekom,jel jesi? Pepe kod tebe veselo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:26:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme moram se pohvalit da mi jebas dobro ispala otvaraj prozor Necu te odat ,pocela sam i ja skicnut tu i tamo A napokon stize tm,bravo Bumbi vece,sto ima kod vas?
< Poruku je uredio pepeljuga -- 26.11.2010 21:28:24 >
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:28:42
|
|
|
|
BUMBI
|
I ja sam otvorila Pepe D spava,a ja gledam Šeherezadu(reklame su) Nisam ti danas uspjela odgovoriti,d se probudio. Pa izgleda da su mu davali krive lijekove,nisam uspjela otići danas kod dr po nove(D nije htio sa mnom,a nije htio ni ostati kod kuće bez mene )
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:29:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bumbi ne pitaj me nista,nije bilo igracke koja nije bila na podu,poludila sam,nisi mogao proci sobom
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:30:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI I ja sam otvorila Pepe Stize Ajme pa sto on nece nigdi a i neda tebi ,koja mu je to faza
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:35:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Jao draga ne pitaj me,ludim..neznam jel mu to faza ili šta i još stalno govori da me voli i ljubi po cijele dane
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:35:53
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Cuba imaš novi tikerić Super za tm Videjla sam da si govorila da bi dala R onaj vanilino s kravljim mlijekom,jel jesi? Primjetila si , sinoć sam tickeriće radila.. Dala sam večeras R keksolino sa kravljim mlijekom i sve je njupnio za sada nema nikakve reakcije
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:37:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cuba bravo za R Ajme bumbi nadam se da ce faza brzo proci,ja bi izludila
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:37:37
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super ,jesi mu to sad prvi put dala kravlje mlijeko ili?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:38:11
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme bumbi nadam se da ce faza brzo proci,ja bi izludila I ja ,jer vjeruj mi da polako ludim
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:40:55
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ajde super ,jesi mu to sad prvi put dala kravlje mlijeko ili? Da. Kako se opasno bliži prvi roćkas onda san odlučila da proba. Vidit ću u idućih par dana oće prihvatit ali mislin da nebi trebalo bit nekih problema...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:44:46
|
|
|
|
BUMBI
|
A nadam se da neće biti problema.A jesi mu prestala onda davati AD mlijeko ili kako češ sada? Šta ste za rođendean planirali?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:53:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ajme bumbi nadam se da ce faza brzo proci,ja bi izludila I ja ,jer vjeruj mi da polako ludim a virujem ti,moras pod hitno na drugo djete
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:55:35
|
|
|
|
BUMBI
|
Misliš,ha? A i ti imaš novi tikerić
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:56:09
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI A nadam se da neće biti problema.A jesi mu prestala onda davati AD mlijeko ili kako češ sada? Šta ste za rođendean planirali? On ti ne pije samo mlijeko već 3mjeseca otkako su mu počele rasti gornje jedinice pa ga je bolilo kad bi pio na bočicu. Tako da mu dajem čokolino i ostala lina na žličicu sa AD. Ako prihvati kravlje onda ću mu skroz ukinuti AD. Roćkas ćemo slaviti idući vikend tako da i mm bude sa nama. Nisam još ništa pripremala a imam dosta toga
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:58:37
|
|
|
|
BUMBI
|
Aha,onda dobro,ma siguro će prihvatiti i s kravljim,bolje je Onda tek slijedeć vikend je slavlje,super onda imaš još malo vremena
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:58:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Misliš,ha? A i ti imaš novi tikerić mislim da da Evo sad pravila tikerice
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 21:58:51
|
|
|
|
cuba
|
Pepe jel to kritika upalila pa si i ti tickerić napravila
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!