Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:16:22
|
|
|
|
BUMBI
|
hej pepe.. Evo D spava,a ja malo peglela i neda mi se više,rađe bi ovdje sjedila ,a imam još hrpu veša Jutros stalno negdje letala,bila kod doktorice odnjeti nalaze i po ljekove,pa na biro,u billu,emezettu...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:20:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
A znaci bila si vrijedna cilo jutro,bravo I ja imam za peglat nesto malo al mi se bas neda R spava a ja se zavalila na kauc pa bi mogla i ja malo...sto kaze dr za nalaz
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:23:31
|
|
|
|
BUMBI
|
Nestala jer me D zvao iz sobe,a samo 1 vremena spava,pa sam mu dala čaja i nastavio ništa ,dala mi te nove lijekove i kaže da je i ona imala jednu od opcija da mu da taj Singular,ali nije ,a prvo me pitala kao jel on to nije koristio ... e danas počinjemo s time,pa ćemo vidjetiJel imaš mučnine?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:25:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
Samo nek on spava Ta dr je malo u banani Imam samo od kave i definitivno cu je prestat piti jer cim je popijem odma povratim
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:26:47
|
|
|
|
BUMBI
|
I meni se čini. Jel R krenio u vrtić? Joj,ni ja u trudnoći nisam mogla podnjeti kavu,pa nisam pila
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:29:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
Je bio je jutros os 9-12 a vidic cu u cet pa ga mozda probam ostavit na spavanju Ma meni u prve dvije nista nije smetalo Jutros sam bila sa jednom kolegicom od mm na kavi a nisam jos nikom osim vama rekla da sam trudna dok ne odem na pregled,i pijemo nas dvi kavu a ona odjednom mene pita da jesam li trudna ja govorim da otkud ti to a da sam joj ful cudna u licu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:31:42
|
|
|
|
BUMBI
|
Eto,ipak se to vidi,nemože se sakriti.Tako su i mene odah skužili,nisam ni ja govorila dok nisam otišla kod dr Oooo,pa on će i na spavanje,super Ja sam danas pitala tetu jel može koji put ostati na ručku da vidi kako je,pa možda bude htio i on svaki dan ručati,kaže da može i više puta E,sad D je htio,pa danas već nebi,pa neznam,ali mislim da ću ga sad jedan dan ostaviti da proba
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:33:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma super,nek proba i mozda mu se bas svidi Ja mislim da R nece biti odusevljen sa spavanjem al necu ni forsirati,bude,bude ako ne onda ce druge godine
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:37:55
|
|
|
|
BUMBI
|
Napišem roman i izbaci me Tako ću i ja,neću ga forsirati ako neće tamo ručati. Jel ti T sad spava kod one druge tete?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:41:04
|
|
|
|
cuba
|
Ej cure moje, evo i mene R je napokon zaspao taj ima energije i volje za njih 10... Kako ste mi vi?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:41:41
|
|
|
|
novamama
|
ej cure, evo i mene malo...djeca spavaju, ja kontam
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:45:18
|
|
|
|
cuba
|
novamama ove dvi utekle kad su nas vidile
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:46:27
|
|
|
|
BUMBI
|
Tu sam ja Baš sam htjela pitati za tebe cuba,kad ono evo tebe Nmama bok i tebi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:51:17
|
|
|
|
cuba
|
Ma da, opet smo cilo jutro u kući, dosadna kiša pada već 10-ti dan za redom R maloprije zaspao, kuća mi je u totalnom neredu, igračaka nema di nema al nema ih smisla kupiti kad će za uru opet sve izgledati kao sada Kako mi je zet? Jel bio u vrtiću danas?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:53:25
|
|
|
|
novamama
|
ej, cuba, bumbi, pepi cuba, kako ti je tata, je li ide na bolje ili tlak još divlja? pepi, kava ti ne paše? možda je , šalim se, naravno da nije bitno....ali ako si se promijenila u licu, znaš kako se kaže, da cure uzimaju mami ljepotu bumbi, što ima kod tebe, jel idete gdje vani?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:53:27
|
|
|
|
BUMBI
|
A i to što kažeš,tako i ja spremim tek navečer kad zaspe Zet ti isto spava,bio je u vrtiću Ovdje ne pada kiša,sunce je Jesu vaša kolica gotova?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:56:13
|
|
|
|
BUMBI
|
Idem,D se čuje
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:56:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Kak ste kaj? Ja čekam svoj ručak u 14!!! Gladna sam ko pas, sad kad se približim sarmi, nema joj spasa!
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:58:15
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Jesu vaša kolica gotova? Uf moja lipa kolica... Ma čekala sam ih misec dana i prošli tjedan mi se jave iz Tintilinića da su stigla i ja sva happy kad me nakon 2h opet zovu da su zaboravili iz Zagreba poslati kola valjda bi sutra trebala i ona stići pa da ih napokon dobijem...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 13:59:27
|
|
|
|
novamama
|
kejt, možeš jesti sarmu? super...ja bih mogla, ali bez riže, a to onda nije to
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 14:01:06
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: novamama kejt, možeš jesti sarmu? super...ja bih mogla, ali bez riže, a to onda nije to to su onda sinjski arambašići prošlu novu godinu ja ih išla raditi i zaboravim rižu. I jedemo mm i ja i kao sve je super ali fali nam nešto...kad ono riža
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 14:01:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: novamama kejt, možeš jesti sarmu? super...ja bih mogla, ali bez riže, a to onda nije to Ja mogu jesti sve osim slatkoga. Moj dr. ne priznaje ta odvajanja, sve se jede, ali u ograničenim količinama. Kaže da nas u procesu mršavljenja želi naučiti na manje količine koje su nam također dovoljne. A to je ono najteže, zar ne? Tak da ti ja danas imam sarmu (on je rekao malu, ali moja je malo veća) i 1 kuhani krumpir. Veselim se ko malo dijete!
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 14:45:54
|
|
|
|
danery
|
eto mene opet soliram mada mi je mm doma...otišao odvesti frenda na carinu do kamiona... amijem se kak su neki ljudi samodopadni i samo bi sebe slušali...isti taj frend jadan nije imao o čemu pričati sa mm na kavi jer je mm sve znao što se izdogađalo... taj bi samo o sebi i svojim dogodovštinama,a ne zna pitati kako je drugima na poslu i sl... svašta... kak ste mi vi,što se radi?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 14:47:47
|
|
|
|
pticica
|
hej pobjednice, ti se potrefis u isto vrijeme sa mnom u bircu sta radi bejb?? dobar ti tm, sa njim nikad nije dosadno, ne trebas nista progovarati
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 29.11.2010 14:51:57
|
|
|
|
danery
|
otišla pamet sa kosom,mafijašice jedna ah,mm je pojam sam za sebe,al ovaj frend mu pati od JAPAJA sindroma... bejb zaspala nakon bočice,al se meškolji,pa bi mogla zdimiti uskoro... šta ti,kako d?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!