Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 18:23:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej Lei sto ima Mirjana pozdrav i tebi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 18:23:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Umorno Moji isla na predstavu na ledu Alisa a ja odmaram kao i cili dan danas Sto vi radite,jesi uspila otic do ducana? Ma jesmo, cijeli dan smo na kraju bili vani, mislila opet veceras da izadjemo da rezervisemo karte ali cemo ipak ostati kuci Disney boji, a ja pijuckam nekakve cajeve i napitke od brusnice,danas me tako jajnici sasjekli da sam klekla pred hladnjacom u ducanu Leilany buuuu i tebi, ne budes li dobra bocnuti cu te
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 18:24:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
Kakve karte nisam u toku
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 18:27:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
A za crtani, pa moramo bar dan, dva da prije rezervisemo inace cemo sjesti u prvi red a to ne volimo
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 18:28:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
A koji idete gledat
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 18:29:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
Arthur 3 Trebali smo jos prosle sedmice ali smo zaspali i prespavali
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 18:30:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma bitno da igra jos pa stignete Jesi uspila sredit sto za prijavu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 18:30:55
|
|
|
|
CallamityJane
|
pepic hajde na face da ti opet zemka steno
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 18:31:34
|
|
|
|
buduća mamica
|
Dobre duše dobra večer Ima li koga da odmara bolna leđa kao ja? (U prijevodu ljenčari)
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 18:36:42
|
|
|
|
pepeljuga
|
Vece BM kako ti i curka
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 18:40:25
|
|
|
|
buduća mamica
|
Odlično, uživamo u ovom predbožićnom duhu, curka trenutno spava a ja odmaram. Kako ti?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 18:55:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja ok,uzivam,odmaram sve po malo,decki uglavnom dobro Gibam dosao mi svekar i donio veliku bombonjeru
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 20:09:47
|
|
|
|
danery
|
večer cure... što se radi? ja baš hapnula hamburger i sad pijuckam pivce... ima koga za klafranje?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 20:12:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Večer. Evo mene malo prije nego navalim na kućanske poslove. Ja sam maznula grejp
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 20:14:05
|
|
|
|
danery
|
oj kejt ni meni grejp ne bi škodio malo za promjenu na ovu zimu ja svake godine navalim na čokoladu i sl...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 20:16:16
|
|
|
|
cuba
|
Večer cure Ja sam sva u leptirićima, mm napokon stiže sutra popodne
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 20:17:45
|
|
|
|
Anoniman
|
super! Baš mi je drago, cuba! Mogu samo zamislit kako si happy. Koliko ostaje?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 20:17:49
|
|
|
|
danery
|
aaaaaa eto i tebe jao jadna vaša mašina kad ti i tm navalite jedno na drugo ko moljac na svjetlo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 20:20:12
|
|
|
|
cuba
|
na mašinu sam već i zaboravila Trebao bi ostati 2 - 2,5mjeseca ugl biti će kući za sve blagdane a roćkas ćemo proslaviti za vikend tako da se baš sve lipo poklopilo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 20:22:22
|
|
|
|
danery
|
hehehehehe,tko će na mašinu mislit kad je muž in d haus ja jučer išla do grada izradiit slike sa krštena,a mm hranio malu....SMUTIO 4 GVALJE HIPPA U 145 ML VODE blato me dočekalo na dnu bočice ajd bar se bejb tople vode napila ak ništa drugo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 20:24:45
|
|
|
|
cuba
|
i njemu nije ništa bilo sumnjivo toliko praha a tako malo vode
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 20:39:31
|
|
|
|
leilany
|
červe..kaj ima
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 20:42:14
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: cuba i njemu nije ništa bilo sumnjivo toliko praha a tako malo vode cuba omjer je dobar,al su se agregatna stanja sastojaka gadno potukla svaki otišao na svoju stranu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 20:43:12
|
|
|
|
danery
|
ahoj lei evo kod nas priprema za kupanje bejba...idem,voda je topšla...dok mm nešto ne ubaci unutra a da nije bejb
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 20:45:08
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer,evo i mene,pogledala Šeherezadu Cuba super što ti tm dolazi
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!