Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 12:45:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bumbi evo mene,sto ima
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 12:50:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Već sam mislila da neće nitko doći Evo završavam neki kolač,a D spava Šta ti,ne spava ti se?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 12:51:27
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma cekam da se R pokaka,sidi vec deset min i cujem ga kako stenje malo bacila oko pa cu sad na spavanje Koji kolac radis
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 12:53:07
|
|
|
|
BUMBI
|
Želi to u miru obaviti ma neki super jednostavan s pudingom od jagode i vanilije
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 12:57:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
Bumbi daj receptic, obozavam ta dva ukusa
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 12:57:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma vec je bio legao i zove da mu se kaka ,al u zadnje vrime zna tako i zezati,stavim ga leci a on zove da mu se kaka i naravno da se ne pokaka al sad je i eno ga u krevetu Mene danas nesto glava boli Jel vam padao snijeg
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 12:58:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Bumbi daj receptic, obozavam ta dva ukusa Prvo se kaze dobr dan,kako ste
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 12:59:28
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: CallamityJane Bumbi daj receptic, obozavam ta dva ukusa Prvo se kaze dobr dan,kako ste Kao prvo ja sam ovde jos od 11h! Kao drugo nisam cula da si ti mene pozdravila ili sta slicno?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:00:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: CallamityJane Bumbi daj receptic, obozavam ta dva ukusa Prvo se kaze dobr dan,kako ste Kao prvo ja sam ovde jos od 11h! Kao drugo nisam cula da si ti mene pozdravila ili sta slicno? Kad sam ja dosla bila je samo bumbi i niko drugi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:01:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
Jea wright!
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:01:46
|
|
|
|
BUMBI
|
A bitno da je legao Ovdje nema snijega,a kod tebe? Neću ni ja nju onda pozdraviti ,ali ću joj napisati recept Skuhaš 3 pudinga od jagode u 1 l soka od jagode,tp preliješ preko petit keksa,pa skuhaš 2 pudinga od vanilije u 1 l mlijeka i dodaš jedan margarin,pa to preliješ i gore naribaš čokoladu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:02:38
|
|
|
|
Anoniman
|
dan svima. Bila sam vani, smrzla se ko .... i evo me sad na poslu. Kak ste kaj?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:03:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
Pozdrav Kejt Bumbi koji sok od jagode? Je li onaj sto se razmuti`? A btw bila sam i prije tebe
< Poruku je uredio CallamityJane -- 1.12.2010 13:04:32 >
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:05:05
|
|
|
|
BUMBI
|
Kejt bok i tebi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:05:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej Kejt i ja sam bila vani i smrzla se tako da do daljnjeg ostajem u kuci Bumbi ovdi je padao u kombinaciji sa ledenom kisom i same bljuzge su
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:05:55
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajmo ispočetka...BOk CJ Ne,ne gusti sok,ja sam kupila Juicy
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:08:11
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ajmo ispočetka...BOk CJ Ne,ne gusti sok,ja sam kupila Juicy Ti si mene vec pozdravila kada si usla u birc Samo nepristojna pepeljuga je uletila i ignorisala me i jos me pride izvrijedjala Kako gusti? Zar ti se nece stisnuti ili zagoriti?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:08:36
|
|
|
|
danery
|
ahoj bejbs... šta se radi? moje dijete čerupa nekog veeeeeeelikog medu,pa sam mirna bome,nema meni više polegni ju pa mir...madam bi se samo šetala ili bar držala uspravno u krilu da nešto vidi....spakujem ju u sling,a ona zaspe ala će to bit klepetušica svoje vrste,ne prestaje brbljat dok je budna...a jadna nema na koga
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:09:27
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam se bome danas nahodala po bljuzgi-bljzgetini. Bila sam danas na kontroli za mršavljenje. Rekao mi je da sljedeća dva tjedna ne trebam dolaziti, da si uzmem zajutrak svako jutro. Moja dijeta došla kraju. Ovo na čemu sam sad zove se zadržavanje težine. Vjerojatno ću smršavit još 2-3 kg i to je to. Sad moram počet vježbati, a nikako da stignem. Noge su mi super jer puno hodam pa su se lijepo oblikovali mišići. Trebalo bi na škembi poraditi
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:10:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: BUMBI Ajmo ispočetka...BOk CJ Ne,ne gusti sok,ja sam kupila Juicy Ti si mene vec pozdravila kada si usla u birc Samo nepristojna pepeljuga je uletila i ignorisala me i jos me pride izvrijedjala Kako gusti? Zar ti se nece stisnuti ili zagoriti? Sad sam tuzna i idem odmarat
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:11:04
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ma ketj to je fenomenalno Kolika ti je sada tacna kilaza? i visina? Ja sam juce bas nasla neke super vjezbe za ucvrscivanje straznjice, pa sam mislila danas poceti vjezbati, bas imam nekako volje Obozavam 12 mjesec
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:12:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: BUMBI Ajmo ispočetka...BOk CJ Ne,ne gusti sok,ja sam kupila Juicy Ti si mene vec pozdravila kada si usla u birc Samo nepristojna pepeljuga je uletila i ignorisala me i jos me pride izvrijedjala Kako gusti? Zar ti se nece stisnuti ili zagoriti? Sad sam tuzna i idem odmarat I ja sam mnogo tuzna i ne mogu ici odmarati, nego moram ici po kisurini traziti mjenjacnicu pa vidi kome je gore Hoces jednu cokoladu?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:15:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Ma ketj to je fenomenalno Kolika ti je sada tacna kilaza? i visina? Ja sam juce bas nasla neke super vjezbe za ucvrscivanje straznjice, pa sam mislila danas poceti vjezbati, bas imam nekako volje Obozavam 12 mjesec Trenutno 66 kg/170 Mislim da će me držati do 63 i gotova sam. Ne mogu vjerovqati da je i to došlo kraju. Tama ću se za Novu godinu moći najest (mislim da na Božić neću bit gotova).
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:15:36
|
|
|
|
BUMBI
|
Kejt super Cj,nemoj nam Pepe sekirati dobit Ništa i neće zagoriti i zgusnit će se,samo se mora mješati stalno
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 13:25:23
|
|
|
|
CallamityJane
|
Kejt pa to je odlicno Ti sada imas idealnu kilazu A je li ti se koza opustila? ipak si mnogo kilograma izgubila Bumbi zvuci mi to super, ali mi to je onda ipak previse jagode, meni je maksimum sto mogu od jagode pojesti je puding ali da je na gustom soku pravljen onda bi bilo previse..A tako volim jagodu
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!