lenka gk -> RE: Kako smo...? (16.2.2013 10:03:26)
|
Nikako!!!! Sto upitnika iznad glave??????????? Još ovo depresivno vrijeme, nemožeš maknut nikamo, nigdje nikoga, svi se zavukli u kuće!!! Nije baš da mi fali društvo, najviše želim biti sama, kada netko dođe ljuta sam, a tek nakon nekog vremena shvatim da mi ustvari to treba i onda mi je lijepo jer mi odvrati misli od svega što se dogodilo..... Možda zato što je još rano, nije prošlo niti 10 dana od kad sam izgubila anđelića u 20-tom tjednu. A toliko smo ga čekali, toliko željeli!!!! Tješim se ovdje s vama na forumu, čitam vaše poruke, znam da nisam sama........ Plačem .... samo kad sam sama....... onda dušu ispustim, ali to je rijetko, pošto imam supruga koji danaonoćno strijepi nadamnom, uz mene je svaku sekundu, šta mi je da vam priznam poćelo smetat..... jer htijela bih biti sama... isplakat se malo, otugovat u miru...ako treba i lupat glavom u zid...po potrebi!!!! Ali nemogu jer je on stalno uz mene, a moram biti malo jaka i zbog njega, njega je ovo pogodilo gotovo kao i mene.... pao je u depru, samo šuti!!!!!! Tužan!!!! Takvog ga još nisam vidla!!! Kako su vaši muževi to podnijeli???? Meni je još gore kad njega gledam!!!!!!!!!
|
|
|
|