|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Interaktivni Bumba
26.11.2010 14:23:45   
Ninaa
Moja je luda za Bumbom i kad ga je vidjela na netu nije se dala skinuti s laptopa. Htjela sam joj ga kupiti za Božić ili Nikolu pa veli šogorica da nije baš nešto da ima samo jednu pjesmicu. Vidjet ću još kad ga vidim u živo. Kod nas je sad glavna knjiga a psić i lončić su na odmoru do daljnjega. Sad samo knjigu nosi i pleše.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 26
26.11.2010 14:27:31   
cuba
Taj Bumba broji od 1-10, ima 3 boje i 3 oblika i pjesmicu iz crtića. Nije nešto puno al mom R se tako svidio i ovih dana se samo mazi sa njim i viče Bubauser posted image user posted image  

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 27
26.11.2010 14:29:33   
mala pcelica
moram priznati da mi je taj crtani "debilan" isto kao i teletabisi user posted image
a bumba kao igracka mi je ok..

< Poruku je uredio mala pcelica -- 26.11.2010 14:30:44 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 28
26.11.2010 17:48:21   
CallamityJane
Ja sam svojoj prestala pustati taj crtic, krenula je ocima okretati kao i Bumba, tako da mame pripazite....user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 29
26.11.2010 17:58:00   
mala pcelica
zbog tih ociju mi i je debilan user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!