Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 8:54:44
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Jel sve spremno za bebića? jok
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 8:56:08
|
|
|
|
vjerae
|
Dobro jutro svima ,ima li i za mene
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:01:52
|
|
|
|
Ruža
|
Vjerae jutro i tebi! U našem bircu uvijek kavice ima. Troubly pa šta čekaš? Puli šta Cvjetić šetačica radi?
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:02:01
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Sanjalica navijamo da sutra ne stigne! joooj, hvala Ružo.... baš sam nekako nervozna i frka mi je... mislim da ću biti silno nesretna ako ju ipak ugledam
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:02:08
|
|
|
|
troubled
|
ima, ima vjerae...sanjalica skuha za svih ako misliš da smo već sve popile... stiže samo za tebe... izvoli kako tvoj mladić?
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:04:19
|
|
|
|
troubled
|
Troubly pa šta čekaš? hehe primjerice...na mjestu na koje treba doći krevetić je trenutno neboder od kutija koje ne mogu raspakirati dok smo u pola potrebnih kvadrata robica i ostalo čekaju dva sunčana dana da ih preperem i pripremim... torbu još nisam počela pripremati.... ali panike nema... bit će sve navrijeme
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:08:53
|
|
|
|
ninolina
|
Jutro curice, kako ste?
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:09:48
|
|
|
|
vjerae
|
Hvala na mmm,a moj malecki spava noćas je bio dobar.Imam jedno pitanjce,sad ima 2 mj i količina hrane je predviđena oko 140ml ,hipp, a on već popije 180ml jel je to previše?kad mu manje složim onda uvrijeđeno plače
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:10:55
|
|
|
|
Puli
|
puli šta Cvjetić šetačica radi? šeta i papa oblatnu i prazni moj ruksak
< Poruku je uredio Puli -- 17.11.2008 9:11:00 >
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:11:21
|
|
|
|
ninolina
|
i moj je uvijek popapao više nego piše na kutiji. Normalno da mu daj da papa. Nakon koliko jede
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:12:15
|
|
|
|
troubled
|
jutro ninolina vjerae, i moja cura je u toj dobi bila na bočici, pripremala sam joj točno predviđene količone....znam da se djeca na bočicama znaju jako zabuciti - što je odlično ako je na majčinom mlijeku, ali ako je na umjetnom baš i nije najbolje... opet, sva su djeca priča za sebe, možda njemu treba više... pokušaj mu za ostatak potrebne količine ponuditi vodu ili čaj...ako i dalje bude protestirao, nahrani ga i ne brini
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:12:44
|
|
|
|
sanjalica
|
nemam iskustva s bočicama, jer sam dojila... pa nisam niti mogla izmjeriti količinu... mislim da on najbolje zna koliko mu je dovoljno...
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:13:08
|
|
|
|
vjerae
|
svaka 3sata
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:15:46
|
|
|
|
ninolina
|
To je ok mislim da se ne trebaš brinuti. On da mu je previše nebi popapao toliko, a i kako mu nečeš dati da jede. Samo nek je zdrav
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:17:38
|
|
|
|
vjerae
|
a bio je i on na cici ali ali bilo mu je premalo svakih sat dva po 45 min i vječito nervozan sad na hippu je ok nema više nervoze al puno traži pije i čaj nije on nešto osobito buck velik je rođen al da raste raste i u dužinu
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:20:46
|
|
|
|
troubled
|
onda nemaš brige...neka papa i bude miran i ti isto budi mirna ja vas pozdravljam, idem malo u šetnju i kupovinu, pa kuhanje, pa..................... vidimo se
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:27:15
|
|
|
|
vjerae
|
Hvala vam curke idem se i ja spremit i malo vanka sa njim premda je oblačno ,pozdrav
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:42:04
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Cure bok!Evo i mene na ! Zadnjih par dana nemam baš vremena za vas ,al vi znate da ja stalno mislim na vas.... Vidim,ima nekih novih slikica,Piggy Fj frizura je super.... Vjerae moj Dino je istp papao hipp i uvjek je pojeo više od onoga šta piše.. Cure koje idete u šetnjicu želim vam ugodnu šetnju....
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:44:51
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Idem Dinu staviti spavati,pa se vraćam...
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 9:52:20
|
|
|
|
sanjalica
|
Bumbika... ovo je stvarno bilo brzinski hej žene ... u Osijeku je sunceeee eto vam malo
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 10:46:12
|
|
|
|
lelo
|
Cure bok, kako ste mi sve danas? Ja još uvijek u komi pospremam nered od jučer.Leon spava pa na miru mogu popiti kavu i pospremati i naravno čakulati sa vama. evo friških kavica
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 11:33:43
|
|
|
|
lelo
|
Ja sve pospremila a još niko na kavu nije stigao.
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 11:34:03
|
|
|
|
Puli
|
hvala na kavi lelo evo ja čekam da se moja probudi pa ćemo do placa po krumpir za gulaš nismo htjeli ići rano jer je bilo ziiiiiiiimmmmmmmmmma
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 11:36:33
|
|
|
|
lelo
|
Bok Puli, i mi idemo malo van taman zagrijalo. Ljubi Cvjetića.
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 17.11.2008 11:37:20
|
|
|
|
sanjalica
|
hvala na kavi lelo... evo i malo slatkoga... da se popravi šećer u krvi
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!