Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 9:26:24
|
|
|
|
tonkica
|
Bok Vjerae!
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 9:30:41
|
|
|
|
Puli
|
tonkice jel ljepotica spava
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 9:33:38
|
|
|
|
tonkica
|
Spava, spava... Al opet nije jutros htjela jest? Izludit će me sa svojim jelom. Budila se u pola 4, poslije toga do sad pojela možda 50 ml. Jel to neka faza nemam pojma??? Cvijeta isto pava?
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 9:42:54
|
|
|
|
Puli
|
Al opet nije jutros htjela jest? možda bubo zeza i moja jučer ništa za ručak nije jela popila sok i zaspala a poslije je bananu cijelu smazala
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 9:44:15
|
|
|
|
Puli
|
Cvijeta isto pava? već je budna 40 min i hop na noge lagane v zcv hgfxtxfchujijikjioojzuhgsxds evo vam svima šalje puse
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 9:47:27
|
|
|
|
tonkica
|
Već 2 mjeseca vičem da zub samo što nije, a još uvijek ništa. Slini, gricka, stalno izvodi nešto za ustima. Nemam pojma, stvarno! Mama moja rekla da od zuba još ni traga ni glasa, gledala joj je ona neki dan. Da nije ništa otečeno i da se niš ne bijeli, pa ne znam stvarno šta bi drugo moglo bit... Ljubni svoju malu ljepoticu žurilicu! Miš mali medeni!
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 9:58:29
|
|
|
|
Puli
|
tonkice slinjenje i ostalo je i kod nas krenulo rano a prvi zub tek sa 7 izbio
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 9:58:58
|
|
|
|
Puli
|
Ljubni svoju malu ljepoticu žurilicu! Miš mali medeni! jesam užicala je mrkvu dok sam rezala
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 10:02:00
|
|
|
|
tonkica
|
Znam, zato mislim da ni njen štrajk s klopom nema veze sa zubom... Samo neka Cvijeta papa i raste! Gibam, budili smo se.
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 10:15:13
|
|
|
|
mamavlatkica
|
drage moje evo i mene do vas . Mi smo već doručkovali , danas moje zlato paplo dvije zdjelice sira sa vrhnjem jako mu se dopalo . Mene malo zeza ova južina ali biti će ok . Moje zlato se upravo igra sa papirima odnosno baca ih van iz koša za papire .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 10:15:37
|
|
|
|
Puli
|
ljubi mi malu wumen in red
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 10:18:09
|
|
|
|
Puli
|
bok mama vlatkica bravo za malog jančeka renateka i dvije zdjelice i moja razbacuje sve čega se dohvati trenutno vadi torbe iz ormara pusa janu od cvijete
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 10:40:22
|
|
|
|
ninolina
|
Ej žene već sam pitala tamo na temi kućni ljubimci ali nitko ne čita ima li ko od vas psa aljaškog malamuta ili newfoundlera. Ja bi tako rado jednog kupila al neznam kojeg. Kažu da su dobri i uljudni ali....
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 10:47:25
|
|
|
|
mamavlatkica
|
puli bokić ! U Janovo ime zahvaljujem na pusi od male princezice. On momentalno skida papučice . Kao ste vas dvije , baš mi je žao da nisam bila na druženju ali to nam je malo predaleko nadam se da čete jednom organizirati druženje u našoj blizini . nama nije problem doći do Kaptol centra . Baš šteta da nema nigdje bliže neki zatvoreni prostor da se mogu klinci igrati a mamice piti kavicu .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 11:03:54
|
|
|
|
cokolada
|
Bok cure, kako ste? Vidim da ste aktivne, malo sam uhvatila vremena da vam se javim. kakvo to druzenje spominjete u Kaptol centru?! Kada? Malo smo bubani, pa smo jutros vec bili kod pedijatra, vjerojatno prolazna virozica.
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 11:14:03
|
|
|
|
mamavlatkica
|
čokolada bok to sam ja predložila da jednom organiziramo druženje u kaptol centru s obzirom da je nama merkatone daleko nemam auto . S obzirom da mi družena sa vama jako nedostaju predložila sam Kaptol centar kao jedno od mjesta za druženje u ovim hladnim danima.
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 11:15:51
|
|
|
|
tiha
|
mama vlatkica imas pp
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 11:19:34
|
|
|
|
tiha
|
curke bok sta ima?
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 11:35:42
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
hi, komadi...mi završili sve pretrage kod dr, sve u granicama, sad sam mirna... ako neko skuha ness neću odbiti
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 11:49:15
|
|
|
|
božica
|
bok ljudi evo i mene uh al je život lijep kad imaš doma dva anđela koji upotpune maksimalno dan..a bome i san navratila ja na kavu.....bum ja skuhala poslužite seeeeeeeeee
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 11:49:41
|
|
|
|
božica
|
super za frajera jakova
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 11:51:39
|
|
|
|
mamavlatkica
|
tiha imaš pp
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 11:55:10
|
|
|
|
mamavlatkica
|
cure moje želim vam samo reći da mi je na ovom forumu jako lijepo ali vidim da su se pojavili neki kojima očito smeta što sam ovdje .
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 11:57:59
|
|
|
|
cokolada
|
Aha, nisam sve citala, meni bi Kaptol bio ok. mamavlatkica kak mislis da nekima smeta kaj si se pojavila?
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 12:01:00
|
|
|
|
tiha
|
vjerojatno nije stvar u tome mama vlatkica ja sam sve zbrljala a vidis da ispada da sam sve krivo povezala...ja sam misla da je samohrani otac a vidis ispalo da ipak nije.... vjerojatno nas ima jos takvih trebala si ti otvorit temu i sve to o kumu pisati na jedno mjesto mislim da bi se izbjeglo to...nismo svi uvijek tu u bircu i propustimo dosta toga! pa ispadne cuspajz glavu gore bit ce bolje
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!