Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 13:53:09
|
|
|
|
anne
|
Dobro Wukoarka. Danas malo nervozno - valjda vrijeme. Zaspali su oboje pa ja malo tipkam. I ja ću im se skoro pridružiti jer me lovi fjaka.
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 13:55:38
|
|
|
|
Wukovarka
|
Nisam ni ja daleko od kreveta...vec ga pozeljno gledam Za danas mi dosta hodanja...od ponedjeljka ponovo s papirima
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 14:32:25
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Bok svima evo i ja se vratila , Rućali no moje zlato baš i nije oduševljeno musakom pa ču mu kasnije dati kašicu . Trebala bi otići kod krojačice po Janove traperice baš mi se ne ide van. Danas mi je Janov otac ponovo digao tlak , taj se fakat ponaša kao balavac . Užasno je neozbiljan i neodgovoran to me ljuti . Imam osjećaj da sam samohrana majka dvoje male djece , s obzirom da se Janov otac stvarno i doslovno ponaša kao peto godišnje dijete . Sa njime se ne može razgovarati kao sa odraslim čovjekom .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:01:28
|
|
|
|
BUMBIKA
|
heej cure ima li koga??? Evo i da se ja javim i pogledam šta ima ovdje.... Pogledala sam sad slike od Piggy i sve ste mi super cure,naravno i vaša djećica Idem sad malo druge teme pogledati
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:10:14
|
|
|
|
mirna
|
bok curke! nikako da stignem do birca danas.. uspjela sam si malo odremati, a sada se zurim skuhati ostatak rucka *tjestenina s tunom*...
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:18:43
|
|
|
|
mrvicak
|
evo i mene malo imam posla po kuci ali da malo odmorim...
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:21:37
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: tonkica Mamavlatkica predlaže okupljanje u Kaptol centru koliko sam skužila. Kad, ne znam? Samo sam rekla da meni on baš i nije usput. U srijedu se nismo našli u Mercatoneu, nego u Mercatoru. Da ne bi bilo zabune. Vidjela sam da se opet spominje Mercatone, to je u Lučkom i baš nikom nije usput. ja ne znam zašto Kaptol centar tamo baš nema onakve igraonice. ovo u Merkator centru je savršeno,čak možemo popit kavu i popričati na miru dok se klinci igraju.
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:29:14
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Piggy, ima li kakvih vijesti od Katarinčica, jesu li za vikend doma??
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:30:49
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: tonkica Mamavlatkica predlaže okupljanje u Kaptol centru koliko sam skužila. ja ne znam zašto Kaptol centar tamo baš nema onakve igraonice. ovo u Merkator centru je savršeno,čak možemo popit kavu i popričati na miru dok se klinci igraju. mamavlatkica, pa možeš s Črnomerca direktno dvojkom pred Merkator (Vukovarska), kad bude organizirano sljedeće okupljanje.Ipak moramo gledati gdje je klincima najzgodnije.
< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 21.11.2008 15:31:11 >
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:31:01
|
|
|
|
Puli
|
u što ste se raspisale ja na pauzi tata stigao doma i zabavlja kćer prije nego opet zbriše
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:32:14
|
|
|
|
Elena
|
bok cure moje.Evo mene na kratko jer u svakom trenu se moze probuditi Martina,a ne sme me vidjeti na kom jer zna da je rasipan zasto?zato sto pre neki dan ljevo oko je joj bilo toliko krvavo da me je izvadila iz pamet,i resila sam da joj uskratem sedenja ispred kompjutera...i za dva dana oko je ok,a tek ne mogu da vam opisem razlika izmedzu ponasanja,ljudi moi,ko da nije to isto djete,tako je smirenija,igra s igrackama,cita slikovnice i sta vam reci osim drzite djecu dalje od kom,bas zbog toga i ja ne mogu sad tako cesto na jaji jer mi cura zna da kom ne radi ali svaki tren kad ona nije tu dolazicu da vas pozdravim
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:34:49
|
|
|
|
Puli
|
elena komp. ti super ne radi za martinu mislim odlično si to riješila svaka čast
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:37:25
|
|
|
|
Elena
|
joj sad primetila da jos nisam promjenila potpis
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:38:22
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Piggy, ima li kakvih vijesti od Katarinčica, jesu li za vikend doma?? ne znam nije mi se javila.
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:39:18
|
|
|
|
piggy
|
Puli i Elenice bokić kak ste? vidim kak se riješavaju problemi sa kompom.
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:44:10
|
|
|
|
Puli
|
ok piggy,stigla i meni pa baš nisam u punoj formi smijemo se maloj šefici meni maše pa pa i još vrišti i vuše za rep miša koji je veći od nje ženska danas pojela dupli ručak pa ima snage
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:44:28
|
|
|
|
Elena
|
ej piggy hvala na pitanje,doro je....ti sta mi radis,sta ima novo?
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:46:04
|
|
|
|
Elena
|
joj puli meni samo sto nije stigla pa me tako muci,glava me boli strasno i bas sam htela leci ali morala sam iskoristiti situaciju dok mi cura spava da vam se javim
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:46:23
|
|
|
|
sanjalica
|
pozdrav svima ...... ja samo na brzinsku bi li mi netko ukratko rekao šta je novoga ovdje ? kod mene kiša lije ... Markića i MM-a uspavala... pa ja uhvatila komp.. a ubrzo jurim po Petra u školu....
|
|
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:47:13
|
|
|
|
piggy
|
Puli vidi se da se često družimo jer se družimo sa vješticom u isto vrijeme. Ljubi mi cvjetića
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:48:06
|
|
|
|
piggy
|
morat ćemo otvoriti posebnu temu kak koja dobije da se upiše
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:48:59
|
|
|
|
Puli
|
hoćem piggy idemo se malo proluftati vani ljubac do navečer
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:50:04
|
|
|
|
Elena
|
cure pozdrav i od mene idem malo zagrliti moj mis,bok
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:50:20
|
|
|
|
piggy
|
bok Sanjalica ja ne znam kaj se dešavalo, vidim kod tebe pada kiša,ovdje kod nas još ne,nadam se da ni neće jer moram navečer na koncert.
|
|
RE: cb Čekajući Ivu Pivu 21.11.2008 15:51:04
|
|
|
|
piggy
|
samo se vi luftajte dok je još koliko toliko dobro vrijeme.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!