Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kako očistiti plišane igračke 15.11.2008 9:49:28
|
|
|
|
piggy
|
ja sam svoje igračke na baterije prala suhim pranjem kao tepihe pjenom,poslije sam ga sa četkom počešljala. a plišane igračke stavim u jastučnicu i operem u vešmašini,poslije ih samo počešljam.
|
|
RE: kako očistiti plišane igračke 15.11.2008 10:07:31
|
|
|
|
Ruža
|
Ove bez baterija i ja strpam u perilicu na pranje, ali za ove s baterijama? Nemam neku ideju, čula sam i ja to sa zamrzivačem. Probaj pa izvana kao tepih samo pjenom operi.
|
|
RE: kako očistiti plišane igračke 15.11.2008 21:45:10
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Ove bez baterija i ja strpam u perilicu na pranje, ali za ove s baterijama? s baterijom, ja uzmem mokru krpicu i operem ih sa time.....
|
|
RE: kako očistiti plišane igračke 15.11.2008 22:20:09
|
|
|
|
dami
|
Ja sam čitala da se plišane igračke čiste tako da se posipaju običnim puderom i nakon par minuta dobro isčetkati, nismo probali pa nemogu reći koliko je efikasno.
|
|
|
|
RE: kako očistiti plišane igračke 30.12.2008 12:00:48
|
|
|
|
božica
|
Ove bez baterija i ja strpam u perilicu na pranje, ali za ove s baterijama? i ja i ja na 30 ih operem
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!