|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   MM slomio nogu
5.12.2010 19:04:21   
Gogule
evo ukratko.... Klari hitno treba kapa ali koja se veže.Sve ostale koje imamo kući skida i ne želi ništa na glavi.doma imamo jednu koja se veže i nju jedino ne skida ai je mala.(narasla glav od prošle zimeuser posted image ).kako sam radila prošli tjedan popodne (čitaj d 18)dogovor je bio ,ja zvrcnem kad sam ispred zgrade a mm i klinci dođu dolje te skočimo do King Crosa vidjeti da li ima kapa. Kad ono umjesto u shopping mi završili u Vinogradskoj na hitnoj. kad su se spuštali po stepnicama (naravno Klaru je nosio u rukama) mm nije vidio da su susjedi u prizemlju ostavili cipele vani i umjsto na ravni podest stao je na cipelu i kako je imao Klaru u naručju nije se mogao uhvatit za ogradu nego je pazio da Klaru zadrži u rukama (i uspjelo mu je, mada mi je Roko rekao da je skoro lupnula u zid s glavom) i tako.... pukla je kost od malog prsta do pete, dobio je longetu i čeka pregled za gips. Nadamo se da ć kost zarasti sama i da će biti ona njbolje mogućnost... znači 2 tjedna gipsa kad skine longetu. Ja polako ludim, nešto na što sam bila naiklasad nemam.. (hm ,user posted image  nemojte odmah misliti na  hopa cupa user posted image ) al recimo morala sam JA strugati ujutro auto, morala sam JA nositi smeće, morala sam JA  vući stvari iz dućana u stan.........   Dajte malo vibrica da ne mora ništa operirati.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: MM slomio nogu
5.12.2010 19:09:57   
novamama
uh, gadnouser posted image
a za to da sad moraš sve sama razumijem u potpunosti meni je tako narednih mjesec ipouser posted image

evo vibrica da sve dobro zaraste i da za to vrijeme ne izludišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 2
5.12.2010 19:10:01   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja uopće nisam pomislila da se nemožeš user posted image    user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 3
5.12.2010 19:40:03   
leilany
~~~~~~~~~~~~ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
5.12.2010 20:16:08   
natalijax
ajme ženo,baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
5.12.2010 20:23:17   
pticica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
5.12.2010 20:30:13   
Gogule
hval cure, a ti pinciuser posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 7
5.12.2010 20:42:53   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja uopće nisam pomislila da se nemožeš user posted image    user posted image

potpisujem pinici od A-Žuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

Neposredna veza do poruke: 8
5.12.2010 22:52:20   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 9
5.12.2010 23:27:27   
CallamityJane
ajoj pa stvarno je pehista user posted image
Drzim fige da zaraste kost i prije predvidjenog roka i to tako sjajno kao da nikada nije ni slomio user posted image user posted image user posted image

Koliki je obim Klarine glave????

P.S. Kada sam vidjela naslov pomislila sam da je opet danery se izivljavala na muzu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 10
6.12.2010 13:54:08   
cuba
Ajoj, pa to se onda dobro polomiouser posted image user posted image user posted image
Držim fige i vibram da ne ide na operaciju već da to zaraste uz pomoć gipsa. Nadam se da će do Božića biti ko novi.
~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
6.12.2010 15:22:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 12
6.12.2010 16:34:54   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ajmeee..nadam se da neće trebati operaciju.
sreća u nesreči je da nije K udario
sada imaš troje djece na skrbiuser posted image
Šalim se. Drži se,možeš ti to

Koma,brzo ce to prociuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13
6.12.2010 21:21:33   
lilia
Ma bit će dobro, vidjet ćeš. user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 14
6.12.2010 21:26:57   
BUMBI
Ajoj, pa to se onda dobro polomiouser posted image user posted image user posted image
Držim fige i vibram da ne ide na operaciju već da to zaraste uz pomoć gipsa. Nadam se da će do Božića biti ko novi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 15
8.12.2010 20:17:01   
Gogule
hvala cure na podršci. Evo bio danas na pregledu, opet još 2 tjedna pa opet kontrola i slikanje (danas nisu slikali uopće), a uz to Klara dobila konjuktivitis.nema jaslica do ponedjeljka, valjda neće biti pretjerano zahtjevna jer ostaje s tatom, jer ja naravno nemogu trenutno ni pomisliti na bollovanje

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 16
8.12.2010 20:19:15   
CallamityJane
Eto svako zlo ima neko dobro, sad ju bar ima ko cuvati user posted image

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 17
8.12.2010 20:20:20   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 18
8.12.2010 20:24:00   
Gogule
he he upravo tako Calamity. jesi dobila pp

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 19
8.12.2010 20:24:35   
pepeljuga
aaaaaaa bit ce im veselo,na kraju ce Klara njega cuvatiuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 20
8.12.2010 20:27:16   
Gogule
malo me frka jer je ona stvarno ovisna o njemu. Mislim to je takva ljubav da me nekad štrecne. samo bi se nosila  kad je njen tata u pitanju al nadam se da će izdržati ujutro 4 sata dok ona ne zaspe i onda još cca 1 sat dok ja ne dođem. sutra je probauser posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 21
8.12.2010 20:29:13   
pepeljuga
ma bit ce to sve okuser posted image

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 22
8.12.2010 20:49:24   
BUMBI
Bit će sve okuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 23
9.12.2010 18:13:52   
Gogule
cure moje, mm-a je njegova kćer izluuuuddddddddila. cijelo jutro je skidala papuče i čarape , doslovno cijelo jutro i tako dok nije išla spavati. Moj komentar je samo bio , pa šta joj nisi stavio štrampliceuser posted image user posted image user posted image user posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 24
9.12.2010 21:27:31   
BUMBI

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!