Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Tvrdokorne mrlje od znoja 20.12.2010 22:07:06
|
|
|
|
chichina
|
znači, nema pomoći?
|
|
RE: Tvrdokorne mrlje od znoja 20.12.2010 22:15:20
|
|
|
|
novamama
|
ako je stvarno tako alarmantno, nek se obrije ispod pazuha...reci mu da to rade profesionalni sportaši i ne bi se trebao buniti inače, to neki put napravi i mm ljeti, mada nema problema sa znojenjem....
|
|
RE: Tvrdokorne mrlje od znoja 21.12.2010 20:34:08
|
|
|
|
chichina
|
da stvar bude bolja, brije se ispod pazuha redovito, i ljeti i zimi, upravo zbog tog svog znojenja...
|
|
RE: Tvrdokorne mrlje od znoja 12.7.2015 21:44:32
|
|
|
|
Ela28
|
Sve sam probala nista nije pomoglo .U trudnoci sam se dosta znojila sada manje ali neke bijele majice koliko god prala jos se uvijek to od znoja primjeti. Ne znam kako nicim ne moze otici
|
|
|
|
RE: Tvrdokorne mrlje od znoja 12.7.2015 21:59:53
|
|
|
|
angellah
|
Ja sam baš jučer na bijeloj majici isprobala nešto što sam čula - napraviti pastu od sode bikarbone i vode, natrljati na mrlju, pa preko toga sipat alkoholnog octa. I pustiti par minuta prije stavljanja u mašinu na parnje. Dosta je dobro uklonilo mrlju, samo je malo žuto ostalo na šavu.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!