tikica_69 -> Fizicko zlostavljanje djece (16.11.2008 12:07:15)
|
Jutros citam ovo: Petnaestogodišnja djevojčica još uvijek osjeća krivnju zbog straha koji ju je spriječavao da sve što se zbivalo u kući odmah otkrije policiji. Na sudu je ispričala kako je dječakov očuh rezao njegove prstiće nožem, te čupao noktiće kliještima, udarao ga cipelama po genitalijama, gušio ga dok dječak ne bi poplavio, na njemu trenirao psa kako da ugrize čovjeka, bacao ga na pod s visine od gotovo dva metra, u krevetić ga stavljao držeći ga za vrat, gurao mu bocu u usta tako snažno da mu je razrezao usnice… ‘Na kauču je pušio marihuanu i igrao se s Baby P kao da je dječak stara otrcana lutka. Onda sam odjednom čula glasni zvuk. Tada je Baby P slomljena kralježnica. Maleni je zavrištao. Bilo je tako glasno da sam ustala, otišla u vrt i rukama prekrila uši’, rekla je 15-godišnjakinja.Jecao je i jecao u svojem krevetiću. Jednostavno nije prestajao, ali to ne čudi, jer ležao je u svom urinu i fekalijama već nekoliko dana. Onda je njegov očuh sišao dolje i rekao kako će to riješiti. Otišao je u sobu, zalupio vratima i plakanje je odjednom prestalo.’ Bespomoćno dijete očuh je udario tako jako da je progutao zubić koji je kasnije pronađen u malenom želucu. ‘Otkrila sam da je Baby P mrtav u krevetiću oko 9 ujutro. Imao je neobičnu boju, blijedo plavu i bio je ukočen. Rekla sam njegovoj majci da ne diše, ali čekala je do 11.30 sati prije nego je nazvala hitnu službu. U međuvremenu, očuh je uzeo smrdljive krvave plahte koje nisu bile oprane nekoliko mjeseci te ih ih je bacio kako bi sakrio dokaze’, rečeno je na sudu. U strahu da će i ona postati meta zlostavljača, 15-godišnjakinja nikome ništa nije željela reći osam mjeseci. ‘Ono što se događalo u kući bilo je odvratno i perverzno. Prelazilo je granice okrutnog, bilo je to sadistički. Očuh bi tresao Baby P, udarao ga, primio bi ga za noge, vrtio ga i bacao na pod. Tada bi ga podignuo i to ponovio. Nakon toga se smijao i to ponavljao…’, posvjedočila je 15-godišnjakinja. I naprosto ne mogu doci k sebi da netko moze uciniti nesto takvo....naprosto mi suze same teku.
|
|
|
|