Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 8.12.2010 21:53:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Mi imamo 2 zlatne ribice i kupila sam mali akvarij,neke kamenčiće i travu(nije to toliko skupo,ako češ samo par ribica)
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 8.12.2010 21:55:23
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
ma ako bi kupila to bi bilo dvije ribice,,,
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 8.12.2010 21:56:17
|
|
|
|
BUMBI
|
Kupi,nije ti to neki veliki trošak
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 8.12.2010 21:58:44
|
|
|
|
cuba
|
Ako ćeš kupovati samo dvije ribice onda ti je to zbilja nikakav trošak. Akvarij i hrana i to je to. Mislim da za 100-njak kuna možeš proći. Hrana ti dosta dugo traje.
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 8.12.2010 22:00:07
|
|
|
|
mamacita
|
Svakako ti ne treba onaj pravi veliki akvarij sa pumpicom i filterima. Mozes kupiti samo zdjele, koje zgodno izgledaju, no vodi racuna da uzmes tabletice za vodu (to znaju u pet shopu) da klor u vodi slucajno ne bi "uspavao" ribicu.
|
|
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 8.12.2010 22:10:05
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
znate li koliko te "zdjele" kostaju?
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 8.12.2010 22:12:08
|
|
|
|
BUMBI
|
Ako hočeš tu zdjelu ,to imaš i po drugim trgovinama,ne tamo gdje su ribice..ja mislim da ih ima za nekih 50-tak kuna
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 8.12.2010 23:38:39
|
|
|
|
novamama
|
kupi, možda omrijesti gomilu zlatnih jajašaca
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 9.12.2010 9:04:57
|
|
|
|
leilany
|
okrugle zdjele nemoj kupovat.... kupi cetvrtast akvarij manjih dimenzija rađe.... i stavis 2 ribice i to ti sasvim dovoljno,jer nesmijes natrpavat mali akvarij sa puno ribica.... ja imam jednu veliku ribu u nekom osrednjem akvariju,jer mi je muz skrsio veliki akvarij......
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 9.12.2010 10:45:15
|
|
|
|
lukici
|
ja bi kupila,meni je to super
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 9.12.2010 11:13:14
|
|
|
|
zozo1
|
okrugli akvariji su od 50 - 70 kn, kupi paketić kamenčića, dvije ribice i hranu, to će te koštati oko 150-170 kn-a Mi imamo 100 l akvarij sa toplovodnim ribicama i svom tom opremom. Za hladnovodn ribice bitno da mijenjaš vodu malo češće, čak ti pumpica i filteri ne trebaju.
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 9.12.2010 11:56:01
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
znaci ribice bi bile bolje od obicnog plisanca...? moram se baciti onda u potragu.... mm bi kornjacu umjesto ribica ali meni nekak ne pase.
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 9.12.2010 11:59:23
|
|
|
|
katy mama
|
mi smo imali okrugli akvarijum(kuglu)!stajala kao ukras vec dugo i nedavno nam padne na pamet da bi mogli uzet ribicu!uzeli smo neku vrstu borac,kazu da nije osjetljiv,moze mu voda biti i malo zamucena,nece mu se nista desit,te da mu je najbolje da bude sam
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 9.12.2010 12:02:05
|
|
|
|
danery
|
uh,bolje ribicu,kornjače smrde... katy i mi imamo tog borca-točnije sijamsku betu i uz nju još jednu crnu varijantu zlatne ribice-teleskop..ima izbuljene oke plivaju nam u nekoj retro staklenci za krastavce jer smo akvarij razbili... skorodolazi beba...ima za kupiti kao tablete za čišćenje vode pa ne moraš prečesto mijenjati,malo ubaciš u vodu...
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 21.12.2010 14:45:09
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
kupili i potrosili oko 300kn ...sva sreca sto su obje bake sudjelovale... cijela prica oko toga... prvo kupili okrugli akvarija,pa pri kupovini ribica su rekli da taj nije dobar za ribice jer znaju poludjeti i uginuti...grrr.... onda kupili sesterokutni manji ,dvorac,biljke,ukrasne kamenice i dvije ribice... kada smo to sve poslagali bilo nam je prenatrpano i nekako malo ,na kraju mjenjali za veci i sada imamo akvarij skoro od pola metra... a htjela sam samo malenu kuglu....
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 21.12.2010 21:09:10
|
|
|
|
leilany
|
to ti tak inace zavrsi
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 24.12.2010 8:20:35
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
uginula jedna ribica.uopce mi nije jasno zasto... drzala sam se svih uputstva koje sam dobila,a i druga mi se sumnjiva cini... neznam ni sta da kazem kceri,dok ne kupim novu...tak sam tuzna...
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 24.12.2010 8:56:58
|
|
|
|
ELENA35
|
Ja imam zlatne ribice već 7 godina.Uvijek sam ih imala po dvije,prvo u četvrtastom akvariju,sad već 3 mjeseca imam okrugli i ribe su mi skroz dobro ..nemam unutra ništa osim ukrasnog pijeska i par kamenčića u boji,onih staklenih koje možeš kupiti bilo gdje...A što se tiče ugibanja,kažu da je za to kriva neka bakterija,i kad jedna nju dobije i ugine,odmah za njom odlazi i druga,imala sam i takvu situaciju.To jednostavno dođe samo od sebe..Kupi ribice,nije trošak a lijepo je vidjeti,znati da ti nešto živo bude u kući,kad već nemaš psa ili nekog drugog ljubimca (ja nemam )..a i kažu da zlatne ribice šire dobre vibracije po kući
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 24.12.2010 9:02:55
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 24.12.2010 10:46:00
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: ELENA35 Ja imam zlatne ribice već 7 godina.Uvijek sam ih imala po dvije,prvo u četvrtastom akvariju,sad već 3 mjeseca imam okrugli i ribe su mi skroz dobro ..nemam unutra ništa osim ukrasnog pijeska i par kamenčića u boji,onih staklenih koje možeš kupiti bilo gdje...A što se tiče ugibanja,kažu da je za to kriva neka bakterija,i kad jedna nju dobije i ugine,odmah za njom odlazi i druga,imala sam i takvu situaciju.To jednostavno dođe samo od sebe..Kupi ribice,nije trošak a lijepo je vidjeti,znati da ti nešto živo bude u kući,kad već nemaš psa ili nekog drugog ljubimca (ja nemam )..a i kažu da zlatne ribice šire dobre vibracije po kući boldam,kopiram i potpisujem...
|
|
RE: Kupiti ili ne kupiti zlatnu ribicu za Boz... 28.12.2010 12:38:36
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
nakon sto nam je ribica uginula kupili smo drugu da bi danas i nju nasli uginutu... a ona prva jos uvijek pliva ko luda...pa u cemu je problem? da nisu kod njih ribe bolesne?...a opet zasto je onda ona prva ostala ziva?????????grrrrrrrrrr
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!