pula25 -> Ne mogu više izdržati svekrvu! (10.12.2010 23:11:52)
|
Jooooj cure ja ću završiti na psihijatriji... Od nedjelje su muževi starci kod nas i do danas sam nekako preživljavala, izmišljala obaveze samo da me nema doma ali danas nisam nigdje išla i odmah sra[sm=smiley35.gif]!!!! Jučer navalila svekrva da ide u šetnju s malom a vani oblačno, kiša samo što nije. Ok ajde, neka ide. Spremila ja malu i stavila navlaku protiv kiše na kolica u slučaju da počne padati i krenule. U međuvremenu se pojavilo nekakvo sunce i Biser se nije sjetio da bi možda trebalo skinuti sad tu zaštitu jer se mala uparila, DOSLOVCE, sve se zamaglilo: Kaže ona plače stalno, vjerovatno joj je vruče a mala mokra koliko se oznojila. Ok, pregrizem jezik jer u nedjelju odlaze pa da se ne kačimo. Danas opet ide ona u šetnju s njom. I ja sad da ju odmah ne zapakiram jer je bilo sunčano ali okrenulo je na buru i puhao je hladan vjetar. Obučem malu, (kapa,rukavice, deka na nogice) i dam joj još šal i navlaku za kolica i kažem joj da joj stavi barem šal kad izađu jer je hladan zrak. Kad vračaju se za 2 sata, mala bez rukavica,ledene ruke i kaže ona nisam joj stavila šal niti navlaku na kolica jer nije trebalo. Ma nije prošlo pola sata, počeo joj curiti nos kao lud, diše na usta, kiše.... Kako nije trebalo???????? Taman smo izlječili druge stvari, sad prehlada. Mala sad spava ali svako malo se probudi jer joj je nos začepljen. Pa stvarno ona nema niti malo mozga!!!! Sve sreća da u nedjelju idu jer bi popiz[sm=smiley35.gif] I rekla sam sve mužu, on je na mojoj strani i nešto joj je rekao dok mene nije bilo kući jer cijelo popodne ne razgovara. Pa ti budi normalan s takvima.... kako????
|
|
|
|