Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: roditelji vs. bake i djedovi 17.11.2008 9:18:52
|
|
|
|
troubled
|
ajme......sad bih mogla do preksutra.... ali neću...udahnut ću duboko, nabaciti osmijeh i krenuti dalje.. sve sam rekla, zar ne?
|
|
|
|
RE: roditelji vs. bake i djedovi 17.11.2008 9:27:24
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: troubled ajme......sad bih mogla do preksutra.... ali neću...udahnut ću duboko, nabaciti osmijeh i krenuti dalje.. sve sam rekla, zar ne? ima li netko drugi dobra iskustva
|
|
RE: roditelji vs. bake i djedovi 17.11.2008 13:23:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: troubled ajme......sad bih mogla do preksutra.... ali neću...udahnut ću duboko, nabaciti osmijeh i krenuti dalje.. sve sam rekla, zar ne? ja mogu samo ponoviti za troubled...
|
|
|
|
RE: roditelji vs. bake i djedovi 17.11.2008 13:27:58
|
|
|
|
Dora04
|
Mislim da svi uglavnm imamo istih problema. Dora kad je s mojima je normalna, ali kad je sa svekrvom to je potpuno drugo dijete, razmažena do pakla i natrag.
|
|
|
|
RE: roditelji vs. bake i djedovi 18.11.2008 11:22:13
|
|
|
|
božica
|
a mislim da nastoje koliko mogu da poštuju moje i muževe odgojne metode.. iako im moramo dopustiti da ipak budu bake i dede djedovi(ma kako god) u početku sam bila osjetljivija(pa kaj joj moraš baš sad..nemoj ovak bla bla)pa sam shvatila da sam pretjerala .
|
|
RE: roditelji vs. bake i djedovi 18.11.2008 13:00:03
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
jučer sam vozila mamu da kupi FJu poklon ... razgovarali i dogovorile se za kućicu-šator...došli u dućan i nisu ih imali, a onda mama zapela za gitaru, ja objašnjavam da mu trenutno ne trebaju dvije gitare, da idemo drugdje potražiti kućicu..ne, ona oće kupiti gitaru, tako je i bilo, ja sam napravil facu u stilu "mogla si i bolje investirati novce", ona se naljutila i rekla "obzirom da si nezadovoljna, Jakov neće dobiti gitaru na poklon".... ma briga me, dođite na rođendan radi rođendana, a ne poklona...ali najviše me živcira kaj me pita za mišljenje i onda se "uvrijedi" kad joj kažem
|
|
RE: roditelji vs. bake i djedovi 18.11.2008 13:05:44
|
|
|
|
sanjalica
|
ja imam dobra iskustva !!!! svekrva je jako stara pa ih nikad ne čuva, a kad proba nešto reći sastrane mm ju počisti u startu moja mama je daleko pa ih nikad ne čuva, a kad smo kod nje, ako proba utjecati na neke ozbiljnije odluke ja odbijam raspravljati o tome... i svi super funkcioniramo...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!