|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   stezanje remena
17.11.2008 11:38:47   
Florijan Jakov
Kako komentirate izjave i prijedlog premijera o stezanju remena u nas hrvata... mislim da me osobno neće puno pogodit jer mi je remen već napola stegnut, ne radim u državnoj firmi pa mi ne mogu ukinuti neke "bonuse". Mislim da će to kao i uvijek najjače pogodit siromašne, a oni koji to predlažu neće na svojoj koži osjetiti restrikicije koje žele uvesti.

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: stezanje remena
17.11.2008 13:06:23   
cokolada
Ne smijem niti pomisliti na to jer se odmah izivciram. Placa mi je trebala porasti i sada nece, nesto pricaju da je i bozicnica upitna, tako da ne znam kaj da kazem. Sve je poskupilo, uvode nove racune itd. a place ostaju iste. Neka stegnu na drugim stvarima, a ne na nama.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
17.11.2008 13:55:34   
ninolina
To tako radi naša politika, ukinuli participacije pa dali dok kompijutore a nemaju pojma, pa ponovno plaćanje. Zatim ukidanje božičnice skidanje plaća. Idu oni prema eu. Trebao bi gospon Sanader skinuti bar 5 od 30 tis koliko dobi. Već sam luda od njihovih izjava

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 3
17.11.2008 14:04:03   
Anoniman
Već sam htjela otvoriti ovu temu al su cure bubane, pa samo letim po RR.
Ej, ljudi! Ko je tu lud?
Mi imamo 3 djece, ja nemam pravo na porodiljni, a muž mi zarađuje 3500 kuna plus dječji doplatak!!!
Na čemu da šparam??? Ajde, nek mi kaže!!

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 4
17.11.2008 14:04:53   
mirna
ja nemam prava kritizirati, ali ipak mislim da bi trebali stegnuti remene najbogatijim u državi..

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
17.11.2008 14:21:44   
ninolina
ja nemam prava kritizirati, ali ipak mislim da bi trebali stegnuti remene najbogatijim u državi..
 user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 6
17.11.2008 14:25:33   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: Mariachi
Na čemu da šparam??? Ajde, nek mi kaže!!

Neki dan čitam neki članak u 24 sata - kao kako ušparati (ne naručivati - sam kuhati, ne ići na kavu u pauzi posla - ne idem, paziti kako trošimo benzin - pazim.. i sl.)...sama već radim sve što su naveli, pa gdje da ja uštedim

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
17.11.2008 14:30:19   
sanjalica
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

(ne naručivati - sam kuhati, ne ići na kavu u pauzi posla - ne idem, paziti kako trošimo benzin - pazim.. i sl.)...sama već radim sve što su naveli, pa gdje da ja uštedim

sve isto ... i ja se to pitam....

Mariachi - zašto nemaš pravo na porodni ?!user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 8
17.11.2008 15:07:20   
Dajana
Trebala bi država malo stegnuti remen, vlada na čelu sa Sanaderom, ministri i predsjednik. Državni novac od poreznih obveznika curi na sve strane, kradu ga i razmeću se a sad bi ljudima uzeli božićnice i plaće. Sramotno. Pa nek onda djeci uzmu mlijeko i voće.

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 9
17.11.2008 15:09:58   
Anoniman
Mariachi - zašto nemaš pravo na porodni ?!user posted image
[/quote]

zbog sporazumnog otkaza, prije početka druge trudnoće, znači ni za drugo ni za treće nisam dobila niš... user posted image

Neposredna veza do poruke: 10
17.11.2008 15:11:07   
sanjalica
zar nemaju i nezaposlene majke pravo na neki minimum ... ? user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
17.11.2008 15:15:17   
vjerae
Da su oni stegnuli remenje na vrjeme krize nebi bilo.Sram ih može biti što i dalje žele uživati na uštrab nas malih ljudi!

Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!

Neposredna veza do poruke: 12
17.11.2008 15:16:43   
Anoniman
po sadašnjem zakonu je ovako: sve nezaposlene majke koje su na burzi imaju pravo, osim onih koje su dobile sporazumni otkaz. A ja uvijek upadnem u rupu u zakonu!user posted image

Novi zakon stupa na snagu tek 1.1.2009. i nadam se da ću imati bar pravo po tom novom zakonu od 1.-3- godine Katarinine na minimum naknade, pa ipak sam ja ovoj državi rodila 3 djece, ne?
Ili se to meni ne prizna, ja sam Prigorka, Prigorje Republika!user posted image

SKRENULE SMO S TEME!!!!user posted image

Tako da mi zbilja nemamo gdje stegnuti, jer smo i sami zakinuti! Jer nismo htjeli prekršiti zakon pa da me netko fiktivno prijavi!

Neposredna veza do poruke: 13
17.11.2008 15:18:34   
sanjalica
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Jer nismo htjeli prekršiti zakon pa da me netko fiktivno prijavi!

ooooo... pa tebi nitko nije rekao da bolje prolaze oni koji krše zakone user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14
17.11.2008 15:22:34   
Anoniman
Jeeee! ALi ja nisam jedna od tih "sretnika"!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15
17.11.2008 15:26:53   
tonkica
Neka se ministrima spuste plaće na one "običnih" smrtnika, nek se voze sami, ne u službenim vozilima, nek si sami plaćaju parking pa nek nakon toga kažu koju pametnu! Naravno, opet će obični radnik snositi najveći teret... user posted image user posted image user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
17.11.2008 20:40:09   
Puli
Trebala bi država malo stegnuti remen, vlada na čelu sa Sanaderom, ministri i predsjednik. Državni novac od poreznih obveznika curi na sve strane, kradu ga i razmeću se a sad bi ljudima uzeli božićnice i plaće.

slažem se s dajanom

oni bi trebali stegnuti remen
i spustiti se na nivo običnog čovjeka
s prosječnom hrvatskom plaćom
pa da vide kako je nama
obićnim smrtnicima

lako njima stezati remen s 15000 kn plaće

nek i nama daju toliko pa ćemo ga i mi stegnuti

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 17
18.11.2008 11:35:30   
božica
nek i nama daju toliko pa ćemo ga i mi stegnuti
e puliuser posted image

a da je teško je teško je gdje se god okreneš sam moraš rupice na remenu raditiuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!