Vjeverica ST -> RE: atopijski dermatitis i dohrana bebe-kako početi,na što paziti? (10.10.2012 11:37:21)
|
Hej! Moja malena papi mesnu juhicu, povrće...Zbog sumnje na alergiju izbacili smo voće, pa ćemo opet počet...Inače obožava jesi SVE!!! U početku smo posumnjali na bananu, pa ispada da nije, pa je ispalo da je voće u pitanju....Na testiranju piše da nije alergična ni na jaje, mlijko, pšenicu, soju....To mi je sve čudno????? Ali moguće da je to na nakei sastojak iz voćnih kašica koje sam jojo koji putz dala ili na nakeo kiselo voće??? Grozno je kad ju to češe....Par puta sam joj satvila kortikosteroidni losion, neću više, pa makar trpila..... Našla sam jdenu kremu iz ljekarne (njihova proizvodnja) koja djeluje.... Malo Bepanthen mast kad joj iszbaci osip i to...A poslije obična JGL mast i Bepanthen krema.... Kupam ju u A derma šamponu. Pa ju namažem tom kremom. Kad nestane, probat ću i stom plavom A derma, čujem da je dobra? Inače odlično napreduje, plješće na "taši-taši" i smije se, maše na "pa pa".... Mazi na "draga".. . Još ju dojim! Samo noću se budi po 4-5 puta i traži sisanje............ To me umara. Čak bi joj prije spavanja znala dat mesnu juhu da ju zasitim, i opet se budi... Možda samo traži bliskost, potvrdu da sam tu? I tako ju ja prenosim po 3 puta u krevetić, budim se, još kad je muž na terenu spava s nama, a i ona tu, pa me njih dvoje izmrcvare..... Nastojim da se ne navikne na moj krevet, ali očito je to dojenje dvosjekli mač! Još pišem diplomski..... Nastojat ću je dojit do godine ipo zbog ovih alergija, mada još ne znamo na što (izbaci joj osip po tijelu i češe se jadna......)... A vidim da će me to izludit. Any advice?
|
|
|
|