Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jesam li loša mama...?? 19.12.2010 22:34:36
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ajme kakva li sam onda ja mama,jučer ostavila cure na cijeli dan kod svojih zbog Đoletovog koncerta,a isto tako ih ostavljam za Novu godinu....Ma draga,nisi ti nikakva loša mama,šta ti je,loše mame ne mare uopće za djecu...Samo idi i lijepo se provedi
|
|
RE: Jesam li loša mama...?? 21.12.2010 21:09:52
|
|
|
|
dami
|
Ako misliš da si zbog toga loša mama ,ostani ijepo s njima kući, ako ipak odlučiš izaći ,učiniti ćeš to iz potrebe da se malo opustiš. Poanta cijele priče je u tome, kako god odlučiš, dobro si odlučila, sigurno !
|
|
RE: Jesam li loša mama...?? 21.12.2010 21:15:10
|
|
|
|
leilany
|
ma daj pliz....ah bolje mi je da sutim... al zakej bi bila losa mama...moja K je sa bakom dedom i svojim "U" u zagrebu...otisle su u ponedjeljak....veli stara da je odusevljena...danas smo se cule i Kira mi kaze na mob... mama brm brm vaaak (vlak)-vozila se u tramvaju --I djetetu treba malo promjena; sto sredine,sto ljudi.... A ja nije bas da uzivam doma-hrmbam po cijele dane
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!