lilia -> tuga za tatom (21.12.2010 0:55:49)
|
Cure moje nije me bilo neko vrijeme jer mi je prije točno dva tjedna umro tata, bio je srčani bolesnik ali ipak nas je njegova smrt dočekala nespremne. Nikad mu ništa nije bilo teško napraviti za nas, vozio me na svaku kontrolu dok sam bila trudna, veselio se unuku, bio je tata kakvog sam poželjeti mogla. Užasno mi je teško jer ga jako volim, teško mi je i zbog mame jer je nakon 40 godina braka izgubila voljenu osobu i velikog prijatelja. Teško mi ju je gledati, pokušavam je utješiti iako je i meni teško. Seka mi živi u drugom gradu i trudna je. Svaki dan nas zove ali voljela bih da je tu s nama. Nikad nisam osjetila veću tugu i bol, ponekad pomislim da mi barem nije pružio toliko ljubavi, manje bih sada patila. Ipak zahvalna sam mu na svakom trenutku koji smo proveli zajedno i ne želim plakati jer znam da bi ga to rastužilo. Još uvijek ne vjerujem da ga nema a najteže mi je doći kod mame jer sve miriši na njega. Eto curke moje samo sam se htjela negdje istresti svoju tugu jer mi je ovako po noći najteže.
|
|
|
|