|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jeste kupili bor?
21.12.2010 21:47:39   
natalijax
imam umjetni

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 26
21.12.2010 21:53:34   
Gogule
imamo umjetni, preporodila sam se od kad imam umjetni jer mi nikad nije dočekao 3 kralja, tj. iglice su me izluđivale. Pretoplo je. Sad je to druga priča

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 27
   [Obrisani korisnik]
21.12.2010 21:57:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 28
21.12.2010 22:01:48   
Gogule
naravno cvrle, meni nema kićenja prije (mada R. navaljuje) no ja se nedam. Na Badnjak ćemo svi kititi (čitaj :pretežno JA), no imaš za kupit plastičnih koji izgledaju kao pravi.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29
22.12.2010 9:41:03   
Ninaa
Mi uvijek imamo živi bor. Tri susjeda prodaju borove pa ak nam se ne sviđaju ovi koje imaju mm ode na njivu di su zasađeni pa tamo izabere nekog koji nam odgovara i uopće mu ne padaju iglice kad je odrezan dan prije badnjaka. Da imam priliku kupila bi u loncu jel mi je žao bora. Inače kitim u dvije boje, ove godine se nisam još odlučila koje će biti. Mislim da ću kupiti nove plastične kuglice zbog moje curke da ne bi sve odletilo po boravku i razbilo se.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 30
22.12.2010 9:45:09   
Točkica28
oni su popiz... s cijenama
300kn fucking bor
grrr

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 31
22.12.2010 14:50:46   
mama1981
mi jesmo upravo danas krasan je veliki i biti će divan kad se okitiuser posted image imam jedan problem nova sam u ovome i ne znam kako da objavim neku temuuser posted image ako mi netko može pomoći bila bih zahvalnauser posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!