mulerove pelene (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

nancy -> mulerove pelene (24.12.2010 11:45:02)

eto i mi smo napokon dobili taj slavni Muller  u Splitu.
otisla sam da vidim te njihove pelene sta ih svi hvalite da su i jeftine i kvalitetne.
a imaju samo paket od 42 kom koji kosta negdje oko 53 kn,cini mi se.a mislim da ste vi pisale da je u vas kn komad.zar je u splitu stvarno skuplje?

Duve -> RE: mulerove pelene (24.12.2010 11:52:27)

IZVORNA PORUKA: nancy

eto i mi smo napokon dobili taj slavni Muller  u Splitu.
otisla sam da vidim te njihove pelene sta ih svi hvalite da su i jeftine i kvalitetne.
a imaju samo paket od 42 kom koji kosta negdje oko 53 kn,cini mi se.a mislim da ste vi pisale da je u vas kn komad.zar je u splitu stvarno skuplje?

Ja koja sam uvijek koristila sa prvim djetetom pampers, i sa Emom u početku, čula da su super i kupila ih-odlične su, Ema mi nije nikad promočila u njima, bila sam skeptična zbog cijene i jer obično kod trg.lanaca njihove privatne marke i nisu nešto-bar što se pelena tiče, ali Mullerove su mi odlične, i maramice njihove-oduševljena sam, nemaju neki miris, nisu suhe i bolje su mi i od pamperovih,nivea isl. Sad sam se već toliko navikla na njih da su mi sve druge bezveze. Cijena u Zg. je mislim ista oko 50kn

Fever -> RE: mulerove pelene (24.12.2010 11:52:53)

nancy ja san isto ošla i uzela paket newborn-a u cco da probam kad se beba rodi, moja prija ih strašno hvali i da je prezadovoljna s njima, ali sve to ovisi do bebe, a i ona mi je rekla isto da su malo poskupile al naspram pampersa još uvik su jeftinije a njoj bolje pa joj se isplati, a mi ćemo vidit pa ću javit [sm=smiley1.gif]

nancy -> RE: mulerove pelene (24.12.2010 12:07:17)

aaaa poskupile su znaci.ma dobro ,samo mi je zao sta nemaju neko vece pakiranje.mi smo inace na pampersicama onima od 82 kom,ja mislim.onaj manji paket njihov inace nikad ne uzimam jer je ovaj veci isplativiji.pa sam bas mislila da i oni imaju kakvo vece pakiranje.al isto cu ih uzet da probamo

ikica84 -> RE: mulerove pelene (24.12.2010 12:13:51)

i ja probala [sm=smiley36.gif] kod nas u zadru se isto otvorio i kupila i nisu lose,isto 53kn dodju.meni su skoro iste kao i pampers,mozda malo deblje.ali posto imam dm karticu i popust 25posto na bilo koji proizvod onda uzimam pampers i dalje,navikla sam na njih i sad imaju neki novi dezen,zanimljive su [sm=smiley1.gif]
kad budu na nekoj akciji,kupicu i njih.kad se otvorio muler bile 42kn 42komada pa sam ih tad kupila.

Točkica28 -> RE: mulerove pelene (24.12.2010 12:19:22)

pa sve su cijene tu negdje koliko se meni čini, niš to nije jeftinije

bellly -> RE: mulerove pelene (24.12.2010 14:08:27)

mi smo oduševljeni mullerovim pelenama... i muž i ja smo bili skeptični prema njima, ali nakon jednog pakiranja sam se oduševila. sada imamo još tri paketa u rezervi. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
tako da sad koristimo samo mullerove i super su nam.

i da... isto su tak negdje 53kn, 42 kom.

BruMa -> RE: mulerove pelene (24.12.2010 14:11:29)

Da,da poskupile su.I mi ih koristimo.Najbolje su mi.

novamama -> RE: mulerove pelene (24.12.2010 23:03:58)

ja se nisam oduševila, a baš sam im se veselila...
deblje su mi od babylove i nikad ne znam jel se popiškila ili nije[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

meni su babylove zakon...

dariaanto -> RE: mulerove pelene (27.12.2010 22:35:53)

Ja nisam bila zadovoljna sa njima, predebele su, bolje su mi dm-ove ili one iz Hoffera[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Gogule -> RE: mulerove pelene (29.12.2010 17:27:16)

ja sam ih koristila s Klarom no onda sam prešla na Konzumove BEBE i super sam zadovoljna.

AntonijaV -> RE: mulerove pelene (29.12.2010 18:10:37)

i ja se mislim da ih probam...al isto kao i ikica, uvijek kupim pampers u dm-a sa 25% popusta, pa me i ne izađe preskupo...74 pelene 90 kn...

Stranica: [1]