gugi -> RE: Kontracepcija (18.11.2008 18:28:35)
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Gugi, ne abortiraš svaki mjesec.... vjerujem da znaš kako djeluje koja od kontracepcija koje si navela - uglavnom ne dozvoljavaju oplodnju, pa se nema što abortirati. Crkva ima svoje stajalište o tome i to poštujem...no crkav isto tako odobrava vjenčanje kada je žena trudna, pa ?? Mislim da žena/ par sami sa sobom moraju biti na čisto žele li i kakvu kontracepciju...znači kontracepciju treba primjenjivati bez moralnih dilema - tako ja mislim i radim. Da,ja imam spiralu bez ikakvih moralnih dilema i osjećam se odlično snjom. Izabrala sam ju između ostalih kontraceptiva o kojima sam se konzultirala sa ginekologom. Nacrtala mi je spiralu i objasnila kako funkcionira,zato mi nije jasno zašto netko misli da je to abortivno sredstvo? A ako to netko navodi iz vjerskih razloga,onda ok., jer za njih nije prihvatljiva nijedna kontracepcija,zato sam navela sve,jer zašto onda izdvajati spiralu koja začepi jajovode da nedođe do oplodnje? Nadam se da smo se razumjele sad.
|
|
|
|