Wukovarka -> Eto nas nazad! (4.1.2011 23:43:22)
|
Eto i nas sa blagdanske avanture! Stvarno nam je bila avantura...po bolnicama i hitnoj [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Otišli smo baš veseli u Vinkovce u nadi da ćemo sve obići, vidjeti i proveseliti se...a sve se pretvorilo u besane noći i hodanje po bolnicama. Lucija laringitis koji je brzo prošao....Tena dobila upalu grla, jutarnji Božić bili smo na hitnoj. Već iza Božića Lucija se sva osula...od čega nemam pojma, nije se vidilo ni traga njene kože...bili na pedijatriji, dobili kapi i povuklo se. Tena na staru godinu počela povračati...toliko je jadna povračala da je ostajala bez zraka, izludila sam. Ubrzo je dobila proljev i odmah na hitnu. Poslali nas na pedijatriju, nije bila nešto posebno dehidrirana jer sam joj stalno pomalo davala tekučine. Htjeli su je ostaviti jer je povračanje bilo nekontrolirano, ali nisam dala. Dobila je infuziju, noć smo probdjeli, promjenili 10-ak komada odjeće...ujutro opet na infuziju. Taj dan smo trebali doma, ali je i Lucija počela povračati, pa smo odgodili. Dobila odmah i temp...a kako se zbog nje bojim, bila sam sva u panici. Trjalao dva dana...zaputili se kući i tu se sve nastavlja. Srećom nema više povračanja, ali muke su još tu. Obadvije na dijeti...a Lucija me jadna moli za kakao. kod Tene je proljev izraženiji...jadna sva je iznemogla...pala je preko 400grama. Uglavnom, bilo mi je lijepo jer sam malo svoje vidila...a valjda će i ova viroza brzo proći. Tu sam...kad uhvatim vremena naletim. Sve najbolje vam želim u ovoj godini, sretni rođendani svima koje sam propustila, čestitam svima onima koji su trudni i koji su rodili. Puse od nas!! Stavim par slikica
|
|
|
|