Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Koji proizvod od brusnice u trudnoći? 10.1.2011 11:29:45
|
|
|
|
jelenna
|
sam pila čaj od brusnice,zaboravila sam koji je proizvodač, ali sam kupovala u ljekarni jedna kutija cca 25 kn!!!
|
|
|
|
RE: Koji proizvod od brusnice u trudnoći? 10.1.2011 11:35:35
|
|
|
|
lidac0605
|
Ja sam pila baš od enciana onu brusnicu u praškićima,1 sadrži 1 gr brusnice i mogu ti reć da mi je nakon toga urin došo sterilan,a prije toga sam imala BHS al u premalom broju za antibiotik
|
|
RE: Koji proizvod od brusnice u trudnoći? 10.1.2011 11:41:36
|
|
|
|
crex
|
Pila: Brusnicin sirup (cca 70 kn u ljekarni), DM kapsule od brusnice (znam da su bile vrlo jeftine), jela sam suhe brusnice pomalo, ali najbolje se pokazao sok od brusnice happy day. Kad sam prvi puta dobila upalu mjehura u trudnoći popila sam skoro na eks litru tog soka i za par sati me prošla bol. Stvarno djeluje. Tako da sam skoro cijelu trudnoću pila 2-3 dcl tog soka na dan pa su mi i urinokulture bile ok. Dskle brusnice u bilo kojem obliku su ok, ali uvin čaj NE! u trudnoći.
|
|
|
|
RE: Koji proizvod od brusnice u trudnoći? 10.1.2011 12:00:30
|
|
|
|
LUNA000
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Ja sam pila baš od enciana onu brusnicu u praškićima,1 sadrži 1 gr brusnice i mogu ti reć da mi je nakon toga urin došo sterilan,a prije toga sam imala BHS al u premalom broju za antibiotik Ovaj proizvod u prašku mislim da ne postoji više..sad sam tražila na njihovim stranicama pa nisam ga pronašla
|
|
RE: Koji proizvod od brusnice u trudnoći? 11.2.2011 17:53:14
|
|
|
|
LUNA000
|
Samo da javim da sam u DM-a pronašla prirodni 100%sok od brusnice..odličan je eko proizvod od Alnavite 330ml..cijena je ako se ne varam oko 20-25 kn..a usput evo i danas čitam u jednom časopisu o zdravlju kako je potvrđeno za brusnicu da sok od brusnice uništava bakterije...
|
|
RE: Koji proizvod od brusnice u trudnoći? 13.2.2011 14:30:29
|
|
|
|
Indy
|
ja pijem čaj, kako kad nekad uzmem od franka ,nekad od cedevite s police u trgovini. nisu skupi i dobri su mi. svaki dan pijem i nemam problema s urinarnim traktom. brusnica spriječava vezanje bakterije za stijenku mokraćnog mjehura, tako da se bakterije nezadržavaju unutra. zato se preporučuje da se uzima preventivno.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!