Duve
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: mamacita Dakle, prvo raspitajte same sebe i svoje postupke, a tek onda bacajte uvrede na druge. Nema smisla ici se zaliti na Upravni sud zato sto necije dijete nema mjesta u vrticu... . Nas je cijeli sistem poremecen, no to nisu poremetile mame koje odluce dati dijete u vrtic iako one ne rade, nego jednostavno je takav sustav. Vidim da ovo još traje, uf baš mi je drago, fakat je bilodosadno na RR... Mamacita, tvoja 1. teza nije u redu jer nitko nikoga nije vrijeđao...Danas ako izneseš svoje mišljenje, odmah dirneš u osinjak i ispada da si nekoga uvrijedio...E pa ja se svojih stavova i iskrenosti kloniti neću!!!! 2. Ovo što sma rekla za Upravni sud-zaista mislim-ako idete na moj 1. post na ovoj temi i sve ostale, vidjet ćete da sam rekla da me sve bovo ne dira dok god ja radim, a Jan ima mjesto u jaslicama. Da on izgubi mjesto radi nekoga čija mama ne radi, ja bi se žalila prvo na DJEČJI VRTIĆ RIJAKA (ustanovu), a onda bi s tom žalbom išla dalje dok god bi trebalo...Da nas malo više razmišlja na taj način, država nam ne bi bila takva i da se više mama žali na sustav,možda bi se više i ulagalo u dj. vrtiće. JA JESAM ZA TO DA SVAKO DIJETE IMA PRAVO NA JASLICE I VRTIĆ,ali dok god se ne remeti poredak one djece čiji roditelji trade. A to da li će mama kafenisati cijeli da, nije moj problem, ne zanima me što te iste mame rade doma... Tvoja 3. teza o poremećenosti sustava je TOČNA!!!! I nije niti Marijači, niti Pepe niti Bumbi koje sma navela kao primjer, a NE PROZIVALA, krive za to....Ali mislim da se moramo biriti, a ne puštati da sistem ostane takav.... I potpisati ću Iru da se ovdje ne može reći svoje mišljnj, ako je ono u suprotnmosti sa većinom. Na raji vlada većina, a ne ispravni stavovi. Kao i u našoj državi... Potpisujem od A do Ž, mamacita zašto se nebi žalila dalje ako npr. njeno dijete koje bi trebalo imati prednost, nije upalo, a dijete koje "nema prednost" kod upisa je??? Isto kao Njanja mislim da bi sva djeca trebala ići u vrtić neovisno o tome dal roditelji rade ili ne, ali dokle god je situacija takva kakva je, oni koji imaju prednost bi trebali biti prioritet. Govorim to iz razloga jer sam svoje dijete upisala u vrtić u Sesvete tek sa 5godina, a pokušavala od kada je imao 2. Da ove godine nije moja stara prije samih upisa nazvala ravnateljicu, prijetila joj se dizanjem na noge inspekcija-moje dijete bi i dalje čekalo, budući da je ravnateljica osobno u tom vrtiću ugurala nekoliko djece čiji roditelji ne rade, pa čak i po prebivalištu ne spadaju tamo....Po tebi treba šutiti, pa ako dijete do škole ne upadne u vrtić zbog shebanog sustava, fućkaj ga nema veze