natalijax
|
jućer,i danas sam jako ljuta i bit ču još jako ne neke roditelje,počnem uvijek pisati na ovu temu pa prekinem jer mislim da neču baš nešt puno toga lijepog napisati,Jučer od mm brat doveze svoju malu prije podne,eto vam je sad se vi malo zahebavajte s njoj ja više nemam živaca,Nemogu ja njoj objašnjavat neke stvari tipa engleskog,još malo pa če u vrtić nek uči tamo engleski za te novce što ču platit, Mi mislili dovest če je popodne kad svi odmorimo a on uranio,Danas popodne pitam je jel ideš jest ,kao neče,pitam je još jednom neče stavila ja malog i ostalo par krumpira i sad ona bi,ja kažem aj pojedi meso i ne ona hoće krumpire i naduri se,i sad kaže ona a daj mi meso ja joj stavim ona poliže i kao neče više,ja joj kažem sad izvoli to pojest nezanima me,Što god joj kažem ona se naduri a kažem joj za njeno dobro,Ma ljuta sam,zato što je njen tatica cijeli dan na kompu a ti se zahebavaj sa dijetetom,Ovdje ču uvrstat i po ko zna koji put svoju sestru koja svaki petak,subotu i nedjelju svoju dijecu ostavlja čas kod naše mame,pa kod jedne šogorice pa kod druge,i to još nazove e jel moš doč po klinke one bi išle kod vas,A ona spava do jedanaest,I onda joj klinke idu u nedjelju u dest naveče pisat zadaču,A spavat u jedan u noči i viče eto naša najmlađa nas zahebava do jedan,Pa kak te neče zahebavat kad ju staviš spavat u 5 popodne i spava do sedam,normalno da če bit budna tako kasno,Radnim danom ručak kuha tek u četir a klinke joj dođu u dvanaest iz škole i jedu pahuljice Nemam ja ništa ako mama ode na kavu sat dva al cjeli dan visit na kavi i hodat po šoping centrima e to mi je stvarno van svake pamet,i to je baš upravo Ninaa htjela reći,Malo sam ošla van teme sory
< Poruku je uredio natalijax -- 12.3.2011 20:52:11 >
|