Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: evo me natrag k vama:)))) 20.1.2011 11:44:38
|
|
|
|
lavica81
|
hvala cure svima na dobrodošlici MaTana, jest sad je sve ok, hvala dragom Bogu. Ma otvorila sam temu o porodu i napisala roman, išla objavit kad ono šipak, isteklo vrijeme
|
|
RE: evo me natrag k vama:)))) 20.1.2011 12:46:30
|
|
|
|
nemammaste
|
|
|
|
|
RE: evo me natrag k vama:)))) 20.1.2011 13:18:14
|
|
|
|
BruMa
|
IZVORNA PORUKA: lavica81 hvala cure svima na dobrodošlici MaTana, jest sad je sve ok, hvala dragom Bogu. Ma otvorila sam temu o porodu i napisala roman, išla objavit kad ono šipak, isteklo vrijeme Najbolje je kad nešto tak dugačko napišeš prije objavljivanja kopirati,ako ti slučajno ne prođe post.Pa ga samo pejstaš
|
|
RE: evo me natrag k vama:)))) 22.1.2011 23:15:40
|
|
|
|
mali_macic
|
draga najprije ti cestitam od srca na malenoj presltkoj curici. drago mi je cut da je sad sve ok i nadam se da uzivate punim plucima. jest da nema ni mene cesto ali nisam te zaboravila i cesto sam ti se sjetila a sad cu najmanje jedanput godisnje se tebe i male sjetit. Zasto jer nam je nasim curama na isti dan rođendan
|
|
RE: evo me natrag k vama:)))) 23.1.2011 15:24:58
|
|
|
|
lavica81
|
e to je i meni palo na pamet za rođendane!!! Poljubac Ellici, vidila sam božićnu slikicu, super ste mi, nadam se da ste se dobro snašli gore IZVORNA PORUKA: mali_macic draga najprije ti cestitam od srca na malenoj presltkoj curici. drago mi je cut da je sad sve ok i nadam se da uzivate punim plucima. jest da nema ni mene cesto ali nisam te zaboravila i cesto sam ti se sjetila a sad cu najmanje jedanput godisnje se tebe i male sjetit. Zasto jer nam je nasim curama na isti dan rođendan
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!