|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc " U carstvu hladovine"
29.5.2008 23:00:43   
koka
Imam trešnje, želi netko? Haaaallllloooooo!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 276
29.5.2008 23:01:47   
Ruža
Ma i ja sam tu, ali paralelno pišem neki spisak za sutra. Uf, uf kad se sve skupi u jednom tjednu... Mrzim to, sad štucam s vremenom..user posted image
Ane laka ti noć i lijepo nam pavaj i sanjaj, neka Petrica sutra odspava duže...
Koka kako si nam ti? Jesu poslovi gotovi i kako tvoj trbuh danas?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 277
29.5.2008 23:03:24   
Ruža
Daj, daj danas sam bez sladoleda pa mi fali doza...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 278
29.5.2008 23:04:46   
koka
Još uvijek me steže, da sam baš popucalauser posted image . Mažem se non stop, ali ne pomaže. Peglanje me sutra čeka kad te dvije mašine se osuše.Kako s tobom? 

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 279
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 23:10:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 280
29.5.2008 23:14:28   
koka
user posted image user posted image user posted image Iva, ja se ne mogu izvući stom isprikom jer imamo skupljača vlage, pa mi je spremnik uvijek pun, znači ima destiliraneuser posted image . Nemoj mi reći da si non stop uz peglu?  

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 281
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 23:14:50   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 282
29.5.2008 23:17:47   
Ruža
Nikako mi nije jasno što vi toliko peglate...user posted image  Ili mi zgužvani hodamo.user posted image
Ma ja sam o.k. poprilično smirena s obzirom u kojoj sm gužvi i koliko me posla čeka sutra. Inače sam ludila u takvim situacijama, ali izgleda da Đuro uz sve ostale pozitive ima i apaurinsko djelovanje na mene.user posted image
Mackaj se draga mackaj, probaj s onim maslacem za tijelo, meni je super, čak bolji od ulja i kreme protiv strija. A miriše po čokoladi...user posted image

Neposredna veza do poruke: 283
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 23:18:18   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 284
29.5.2008 23:18:40   
koka
Za Roka nisam ni jednu dobila. Drugačije sam ga nosila. Dok sada sam naglo dobila u stomaku i popucalo je. Al nije da se previše bediram,MM rekao da se u fotoshopu sve da sredituser posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 285
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 23:21:47   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 286
29.5.2008 23:22:14   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

Koka, to je nažalost više do genetike  nego do mackanja user posted image .
moš se mackat stalno, al ako imaš predispoziciju za strije, sigurno će ih biti. najgore je kad čujem da su neke cure cijelu trudnoću bile ok i onda u zadnja dva tjedna ispucale kao kokice. user posted image

Ti to nas tješiš kao?user posted image user posted image user posted image
Moram MM_a obavjestiti da otvori štednju za lasersko uklanjanje strija....user posted image

Neposredna veza do poruke: 287
29.5.2008 23:24:58   
koka
Tako je i kod mene Ružo, MM sav od ribe dođe , Roko iz vrtića još gori, nova robica koja se morala oprati  i tu i tamo se nađe nešto mojeuser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 288
29.5.2008 23:26:16   
Ruža
Ivkica pošalji ga na tečaj peglanja....Mora da je on tebi pravo dobar kad ga tako maziš?user posted image
Moj siročić napokon dobio ručak ovaj tjedan, odmah je skoro kilu mesa pojeo, a ja mislila biti će za sutra. user posted image  Nadam se da Đuro neće pokupiti takve gene.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 289
29.5.2008 23:26:39   
tiha
bok cure!!!!!!!! ma kakve strije nije to nista  a sta je to????user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 290
29.5.2008 23:32:16   
Ruža
IZVORNA PORUKA: koka

Tako je i kod mene Ružo, MM sav od ribe dođe , Roko iz vrtića još gori, nova robica koja se morala oprati  i tu i tamo se nađe nešto mojeuser posted image .

Ja sam svog već upozorila kad rodim da biti ćemo i prljavi,  i gladni, i zgužvani, je mama to ne stigne...user posted image  Kako je krenulo polako ga i privikavam, peglam samo kad više ništa nema u ormaru, kuham dva puta tjedno, vidimo se na pola sata...
A on sve bolji i bolji....user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 291
29.5.2008 23:32:42   
koka
user posted image user posted image user posted image Mršavica jedna(šalim se) Ti si ona koja je išla 6kgu +?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 292
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 23:34:49   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 293
29.5.2008 23:35:42   
koka
Ružo tako trebauser posted image , jer kad jednom popustiš i dokažeš da stigneš nešto napravit,samo da bi ga inpresionirala, gotovo, nema više vračanja. Odmah zaborave. Znaju da možeš , pa probaj reći da nestignešuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 294
29.5.2008 23:36:09   
tiha
ruzo ruzo!!!!!!!!!!tak to i mora biti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 295
29.5.2008 23:37:43   
koka
Iva ne vjerujem da češ sad popucati ako nisi do sada. Nadam se. Dok cice ti mogu jer tek kad navrije mlijeko one mogu narasti pa tek onda da popucaju.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 296
29.5.2008 23:38:08   
tina1602
da vas utješim, mazala sam se cijelu trudnoću, i izgledam ko tigar, od strija user posted image user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 297
   [Brisano sporočilo]
29.5.2008 23:38:21   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 298
29.5.2008 23:39:43   
tiha
da ja sam ta koka!!!!!!!!user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 299
29.5.2008 23:40:25   
Elena
Bok cure,vidjela sam kako ste mi pozitivne i drago mo je zbog to.Napokon da sednem,jer ovde za mene je uf..............Kako ste mi danas?Jeli biulo zahladzenja kod vas,ovde je bilo kako kazu 40.user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!