Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:00:43
|
|
|
|
koka
|
Imam trešnje, želi netko? Haaaallllloooooo!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:01:47
|
|
|
|
Ruža
|
Ma i ja sam tu, ali paralelno pišem neki spisak za sutra. Uf, uf kad se sve skupi u jednom tjednu... Mrzim to, sad štucam s vremenom.. Ane laka ti noć i lijepo nam pavaj i sanjaj, neka Petrica sutra odspava duže... Koka kako si nam ti? Jesu poslovi gotovi i kako tvoj trbuh danas?
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:03:24
|
|
|
|
Ruža
|
Daj, daj danas sam bez sladoleda pa mi fali doza...
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:04:46
|
|
|
|
koka
|
Još uvijek me steže, da sam baš popucala . Mažem se non stop, ali ne pomaže. Peglanje me sutra čeka kad te dvije mašine se osuše.Kako s tobom?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 23:10:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:14:28
|
|
|
|
koka
|
Iva, ja se ne mogu izvući stom isprikom jer imamo skupljača vlage, pa mi je spremnik uvijek pun, znači ima destilirane . Nemoj mi reći da si non stop uz peglu?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 23:14:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:17:47
|
|
|
|
Ruža
|
Nikako mi nije jasno što vi toliko peglate... Ili mi zgužvani hodamo. Ma ja sam o.k. poprilično smirena s obzirom u kojoj sm gužvi i koliko me posla čeka sutra. Inače sam ludila u takvim situacijama, ali izgleda da Đuro uz sve ostale pozitive ima i apaurinsko djelovanje na mene. Mackaj se draga mackaj, probaj s onim maslacem za tijelo, meni je super, čak bolji od ulja i kreme protiv strija. A miriše po čokoladi...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 23:18:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:18:40
|
|
|
|
koka
|
Za Roka nisam ni jednu dobila. Drugačije sam ga nosila. Dok sada sam naglo dobila u stomaku i popucalo je. Al nije da se previše bediram,MM rekao da se u fotoshopu sve da sredit .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 23:21:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:22:14
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Iva Piva Koka, to je nažalost više do genetike nego do mackanja . moš se mackat stalno, al ako imaš predispoziciju za strije, sigurno će ih biti. najgore je kad čujem da su neke cure cijelu trudnoću bile ok i onda u zadnja dva tjedna ispucale kao kokice. Ti to nas tješiš kao? Moram MM_a obavjestiti da otvori štednju za lasersko uklanjanje strija....
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:24:58
|
|
|
|
koka
|
Tako je i kod mene Ružo, MM sav od ribe dođe , Roko iz vrtića još gori, nova robica koja se morala oprati i tu i tamo se nađe nešto moje .
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:26:16
|
|
|
|
Ruža
|
Ivkica pošalji ga na tečaj peglanja....Mora da je on tebi pravo dobar kad ga tako maziš? Moj siročić napokon dobio ručak ovaj tjedan, odmah je skoro kilu mesa pojeo, a ja mislila biti će za sutra. Nadam se da Đuro neće pokupiti takve gene.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:26:39
|
|
|
|
tiha
|
bok cure!!!!!!!! ma kakve strije nije to nista a sta je to????
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:32:16
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: koka Tako je i kod mene Ružo, MM sav od ribe dođe , Roko iz vrtića još gori, nova robica koja se morala oprati i tu i tamo se nađe nešto moje . Ja sam svog već upozorila kad rodim da biti ćemo i prljavi, i gladni, i zgužvani, je mama to ne stigne... Kako je krenulo polako ga i privikavam, peglam samo kad više ništa nema u ormaru, kuham dva puta tjedno, vidimo se na pola sata... A on sve bolji i bolji....
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:32:42
|
|
|
|
koka
|
Mršavica jedna(šalim se) Ti si ona koja je išla 6kgu +?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 23:34:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:35:42
|
|
|
|
koka
|
Ružo tako treba , jer kad jednom popustiš i dokažeš da stigneš nešto napravit,samo da bi ga inpresionirala, gotovo, nema više vračanja. Odmah zaborave. Znaju da možeš , pa probaj reći da nestigneš .
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:36:09
|
|
|
|
tiha
|
ruzo ruzo!!!!!!!!!!tak to i mora biti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:37:43
|
|
|
|
koka
|
Iva ne vjerujem da češ sad popucati ako nisi do sada. Nadam se. Dok cice ti mogu jer tek kad navrije mlijeko one mogu narasti pa tek onda da popucaju.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:38:08
|
|
|
|
tina1602
|
da vas utješim, mazala sam se cijelu trudnoću, i izgledam ko tigar, od strija
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 23:38:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:39:43
|
|
|
|
tiha
|
da ja sam ta koka!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 23:40:25
|
|
|
|
Elena
|
Bok cure,vidjela sam kako ste mi pozitivne i drago mo je zbog to.Napokon da sednem,jer ovde za mene je uf..............Kako ste mi danas?Jeli biulo zahladzenja kod vas,ovde je bilo kako kazu 40.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!