Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:42:06
|
|
|
|
koka
|
Božice i ja sam takva, nebi mogla vratit prljavo. Pa kad sam joj vračala njena kolica , oprala sam ih pokrpala jer ih je Roko bio na jednm mjestu potrgao i išla sam glancat kotače .Da sam znala da će ona meni moja vratit u onakvom stanju bi joj išla prat i glancat.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:43:53
|
|
|
|
Puli
|
ide božica ako smo vani iza sedam već ju nervoza hvata zaspi najkasnije u 8 oko 7 kupanje ,papanje i u kidač pa si malo muzičko pjeva dok se ne umori onda malo zaviče vratim ju na trbuh duda (iliti moljac kako ju zove MM) i zaspi
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:45:21
|
|
|
|
tonkica
|
To je najbolje! A ne one fore, drže klince budnima do 11 navečer, tak da im ujutro duže spavaju.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 19:46:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:47:42
|
|
|
|
Puli
|
ja isto to ne shvaćam mene bi bilo sram evo ja već sad svu robicu koju je cvijeta prerasla oprala,složila i spremila u vrečice i još napisala gore veličinu i što je gdje da ne bi morali tri dana odvajati stvarčice po veličinama tetka nam se sprema na drugo pa će dobiti sve čisto i uredno frendici neki dan dala kadicu dan prije ju oprala da se sva blistala jer je od uljne kupke bila ljepljiva
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:49:11
|
|
|
|
Puli
|
grmi,sijeva nevrijeme se sprema a ciganke varošanke još iz sela nema -jesu to vama pjevali kad ste bili mali
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:49:42
|
|
|
|
tonkica
|
Tak i treba, ne bi ni ja htjela da se meni nešto moje vrati u prljavom izdanju. Tak da budem i ja ovo kaj sam dobila od nje sve lijepo oprala i vratila u čistom stanju natrag. Moja šogorica priča o 3 bebaču, tak da ako se i odluči, bude sve spremno.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:51:04
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: Puli grmi,sijeva nevrijeme se sprema a ciganke varošanke još iz sela nema -jesu to vama pjevali kad ste bili mali Nisu Puli, moji baš nemaju previše sluha, pa i bolje da nisu. Bar mi nije ostalo u sjećanju.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:51:14
|
|
|
|
božica
|
da tonkica možda se znamo koje si godište-ja sam 81 išla sam o.š nikola hribar niš cure moram ići muž se fino ofriškao-tko zna duga je noć i u krevet moramo poć. pišem se sa vama sutra booooooook
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:52:23
|
|
|
|
Puli
|
ma nego ja uvijek brijala moje će dobiti sve novo a nakraju većinu dobili a kindač i neke sitnice kupili polovno second hand to je najveća glupost robica se do godinu i više dana uopće ne iznosi evo ja mojoj oblačim neke potpuno nove stvari koje sestrične nisu stigle obući
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 19:52:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:52:36
|
|
|
|
tonkica
|
Ja sam 80-to. I išla sam u Kvaternik, ondašnji Cvetković. Vjerojatno se znamo iz viđenja, nije Gorica baš tako velika. Pozdrav do idućeg tipkanja.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:52:42
|
|
|
|
koka
|
Puli ja sam isto takva sve spremim, speglano i oprano i gore napišem šta je unutra . Nema boljeg.Joj ovi moji će sigurno po putu naići na kišu .
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:54:24
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: Puli ma nego ja uvijek brijala moje će dobiti sve novo a nakraju većinu dobili a kindač i neke sitnice kupili polovno second hand to je najveća glupost robica se do godinu i više dana uopće ne iznosi evo ja mojoj oblačim neke potpuno nove stvari koje sestrične nisu stigle obući Tu si u pravu, ja u koferu našla 10-ak stvari koje još uvijek imaju etikete na sebi. Rekla sam samo da u slučaju da nosim dečka, ne bi niš ni morala kupovat, sve bi imala. Ima svega, hlača, trenirkica, čarapica... Brdoooooooo robe!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:55:16
|
|
|
|
koka
|
KIša pada trava raste gora zelena....... Samo to su nam pjevali
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:55:43
|
|
|
|
Puli
|
pozz tonkice koka samo nemoj brinuti polako će oni voziti i brzo ti doći samo ti nemoj raditi gluposti za danas dosta guranja guzom
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:56:38
|
|
|
|
koka
|
Kukulele pa cijeli dan sam u bircu
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:58:00
|
|
|
|
tonkica
|
I baš ti je lijepo s nama Koka! Kaj ti fali! Uskoro će ti doć i tvoji, tako da ne budeš više u brizi. Stići će ti oni zdravi i sigurni! Samo nemoj brigati!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 19:59:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 19:59:10
|
|
|
|
Puli
|
eeeeeeeeeeee a najbolja je mala sestrična od dvije godine koja ima seku od jedne godine veli nam neki dan "cvijeta ima istu kapu ko i moja seka" a mi mudro "mi smo kupili istu kapu jer nam je jako lijepa" mala pamti ko
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 20:01:15
|
|
|
|
tonkica
|
Klinci pamte sam tak! Nedavno moji bili kod mene na ručku, a šogorica i ja imamo iste šerpe. I stariji nećak veli "Zašto je mamina šerpa kod vas? Poslije ručka nam ju vrati, jer mama stalno kuha u njoj." Samo smo se nasmijali na njegov komentar.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 20:01:16
|
|
|
|
Puli
|
e otkad se navukoh na birtiju stvari u stanu se gomilaju još malo pa ću odred za čistoću zvati kim i agie mogle bi malo spremati dok ja pišem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.5.2008 20:02:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 20:02:12
|
|
|
|
koka
|
Sad moram ići spremiti Rokića za spavanac, jadan moj miš od 6 je budan a popodne nije pajkio. Al neda se moj .Strašan je.idemona kupanac pa se pišemo kasnije.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 30.5.2008 20:03:04
|
|
|
|
tonkica
|
Koka pozdrav ti do poslije!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!