Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:31:39
|
|
|
|
Ruža
|
Koka i ja sam u podznaku rak. A jesmo se snjušile.... Ma staviću, sve danas pa sutra,pa ... znaš, a ionako to je tek nagodinu.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:32:07
|
|
|
|
tonkica
|
Istina, rakovi korak naprijed, natrag dva. Kao ona stara od Parnog valjka... Tihi i samozatajni...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 0:33:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:33:56
|
|
|
|
Elena
|
ma ne brini draga,i ja sam bas zavrsila sam s peghlanje jer kod nas za sutra su najavili jos toplije,pa ne znam kako cemo,ne smem pustati klimu zbog Martine,ali smislicu nesto ovako je nepodnoslivo.Nego veceras smo bili do jedna bratucetka mom mm i gledala sam sto je snimala od Tosetov grob,jao ljudi ne moze se stici do njegovog groba,a njegova kuca je otvorena za svako ko zeli da udze.Gornji sprat od kuca je kao muzej stoje njegove slike,njegove patike gde je ostavio pred da podze na put,trenerice,ma tako tuzno A celo Krusevo je s bilbordima njegovi slikama.Zaista sam se rastuzila i pustila suze,sta ti je zivot!!!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:34:32
|
|
|
|
Ruža
|
Dobro curke jel vi vidite koliko je sati? Radni narod već odavno spava..
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:34:35
|
|
|
|
koka
|
Joj Ružo stvarno smo se ponjušile . Morat ću ja proučiti malo bolje tebe, jer vidim da imaš energije za 10 . Tonkice točno je to što kažeš, barem za mene .
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:36:38
|
|
|
|
tonkica
|
Tko opće može spavat Ružo kad ovako grije!!!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:36:45
|
|
|
|
Elena
|
pa zar sam ja jedini bik,a podznaku sam vodolija.I sta kazete jer je to dobra kombinacija.Jedino sto znam da od inata mogu bas sve uciniti.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:38:19
|
|
|
|
koka
|
Pa Ružo jedina ti tu radiš a vidi ju brije . Elena tužno je to još k tomu što je bio tako mlad. Nečemo završit dan tužnim stvarima. Iva da li si vježbala disanje? Ti nisi bila na tečaju zar ne?
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:39:17
|
|
|
|
koka
|
Iva nestala sigurno maže nutelu
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:39:36
|
|
|
|
tonkica
|
Ruža je objavila, sistem nije pao!!!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:39:40
|
|
|
|
Elena
|
Tiha nisam ti iskomentirala fotke,ali nema sta da se komentira.Tako si njezna,ljepa ,slatka ko djevojcica.Blagom tvom mm, a i Puli nek ss srecom nosi nova glava ma sta pricam,mislila sam na novu frizuru
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:39:49
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Iva Piva sistem nam napadnu kada Ruža objavi svoj datum na rođendanima E ako ga sad stvarno sruše??? Onda će Ruža biti kriva... Joj,joj.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:40:10
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: koka Pa Ružo jedina ti tu radiš a vidi ju brije . Elena tužno je to još k tomu što je bio tako mlad. Nečemo završit dan tužnim stvarima. Iva da li si vježbala disanje? Ti nisi bila na tečaju zar ne? Bogme, nisam ni ja išla na tečaj...
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:42:05
|
|
|
|
Elena
|
kako kazes ti Koka,dan je bio predobar i sorry sto sam tako tuzna stvar rekla,ali tako mi je doslo,zato ajmo na jedno pivo,ko je za?
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:42:13
|
|
|
|
Ruža
|
Koka krenula u krevet prije ponoći, napišem poruku za laku noć i izbace me. Ne daju mi da spavam. A sad sam se već razbudila, ali brišem uskoro. Sutra u 6 ustajem, inače u 5 tako da imam sat lufta...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 0:42:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:43:18
|
|
|
|
tonkica
|
Stranica nam se lagano ruši!!!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:43:32
|
|
|
|
koka
|
Vidi stvarno radi . Samo da vam kažem da je meni ono dahtanje jako pomoglo, pa kad vam sestre objasne držite se toga. Naškoditi ne može. A ako vičeš i grčiš se nema koristi od toga. I one koje nisu bile na tečaju su rodile, znate?
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:43:42
|
|
|
|
Ruža
|
Daj Elenica ovdje jedno da me uspava.... Ivkica ili pava ili žnjopa nešto....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 0:45:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:46:10
|
|
|
|
koka
|
Joj ta žgaravica. Evo danas me poštedila, a moram reći da ni noge mi nisu natekle . Hajde curičke polako ću da se odvojim od vas.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:46:17
|
|
|
|
Ruža
|
Koka pitala ja danas za tečaj, ali kaže nema interesa. Dao mi je dvije kazete da si pogledam. Ali kad se bacim u akciju ima da tečaj bude! Pa makar trudnice štrajkale pred bolnicom...
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:47:01
|
|
|
|
tonkica
|
Znam da ne idu sve trudnice na tečaj, tako da mi nije neki bed zbog toga. Nije išla ni moja šogorica, pa je hvala Bogu, sve prošlo bez problema!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 0:47:41
|
|
|
|
Ruža
|
Koka još 5 minuta da pivo Elenino popijem pa ćemo skupa... Mene sad navukla pa bi zbrisala..
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!