Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 11:34:12
|
|
|
|
anne
|
Puli baš si hrabra što malu vodiš u vrtić. Ja sam mislila, ali su stalno bile neke epidemije i bilo me strah. Na kraju sam samo poslala slike pa nek uživaju. Razvili su slike i stavili ih na pano da nas i roditelji vide. To jee bila fora.
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 11:42:31
|
|
|
|
spužvasta
|
šmrc.....kad smo već kod slika jučer mi se dogodilo nešto grooozno!!! Išla sam kod doktorice,naravno sa fasciklom u kojem su svi nalazi i UZV slike i putem do tamo od prejake topline sve slikice mog malog pišonje su se skurile... i nemam više niti jednu.....UŽAS!!!
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 11:45:39
|
|
|
|
anne
|
Baš mi je žao spužvasta. Sa Petrom sam imala genijalne slike sa UVZa. Ovaj mali se stalno skriva ili ga doktor ne uslika u prvavi trenutak tako da nemam niti jednu poštenu. Dijelim tvoju bol.
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 11:49:46
|
|
|
|
spužvasta
|
Tak mi je krivo....kosu sam si htjela počupat...bile su stvarno dobre-čak sam ju sad zadnji put tražila da mi izvadi slikicu krupni plan guze i pimpača- i bilo je 4 3D slika....koma sam!
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 11:59:15
|
|
|
|
spužvasta
|
E curke a imam još jedno pitanjce......što se tiče porodiljnog bilo je ono rečeno da će od 1.1.'08. porodiljni bit cijelu godinu puni iznos,a prekjučer čitam u jutarnjem da i dalje ostaje samo prvih 6. mj,a dalje minimalac....pa kaj su oni ludi???
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 12:09:34
|
|
|
|
koka
|
Ejla šta se radi? Spužvasta, samo su povisili onih drugih 6mj. od2500 na 2660 . Puna plača? To je bilo mazanje očiju prije izbora.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 12:13:23
|
|
|
|
božica
|
bok curke vidim da je ovo najposjećeniji burc u Hrvatskoj koka čuvaj se IZVORNA PORUKA: Iva Piva Koka moje saučešće. Mislim da ti je pametnije ostati doma. Možda ti put i ne bi toliko naškodio ako imate neki mlo povišeni auto tipa džipa, ali samo zbog cijele te situacije je možda bolje da se izoliraš jer će biti puno emocija kada su tako bile povezane. da spužvasta ne da su poludili oni nisu NORMALNI već duže vrijeme-samo zaje.....-umjesto da budu sretni što se rađa puno djece i da nagarđuju oni te još opale po novčaniku.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 12:21:02
|
|
|
|
koka
|
Hvala vam puno cure. Ovdje kod nas ova vručina je postala baš užasna. A bili najavili kišu . Sutra što bi nam dijeca trebala ići na more s vrtičem, bit će ružno .
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 12:34:43
|
|
|
|
koka
|
Mrvicu mi se spava , pa odoh spružiti nogice. Barem sat vremena. Ove vručine me uspavljuju, .
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 13:36:51
|
|
|
|
tonkica
|
Puli kak je bilo u vrtiću???
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 13:43:20
|
|
|
|
koka
|
Evo odrijemala . Probudio me mob, a nije bilo za mene. Al ok . Nema vas'? Tonkice kako si šta smo danas radili lijepoga?
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 13:43:27
|
|
|
|
Puli
|
eto me curka bila za deset zaplakala 2 puta po 2 sekunde kad ju je 10 teta primila na ruke ( i nije joj dala da se prisloni uz njenu kutu jer je smdrljiva pa se moja cura odmah uvrijedila) i kad je babinjak u mojoj grupi krenuo na nju (svi je krenuli dirati u isti tren) čak mi ju je jedna od kolegica otela i odnijela u svoju grupu ja došla po nju a dijete super
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 13:45:44
|
|
|
|
koka
|
za Cvijetića.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 13:47:11
|
|
|
|
Puli
|
a moj babinjak u grupi bi se samo mazio i na krilu mi bio dečki i cure već šestogodišnjaci a ja ih znam od pelena pitaju kad ćeš nas doći čuvati a meni srce puca od tuge ne mogu im reći da ću ja dobiti drugu grupu kad se vratim a da će njih čuvati njihove sadašnje tete pa velim "kad cvijeta prohoda iza nove godine" donijela im bonkase i beđeve sa raznim životinjama pa su bili veseli
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 13:49:34
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: koka Evo odrijemala . Probudio me mob, a nije bilo za mene. Al ok . Nema vas'? Tonkice kako si šta smo danas radili lijepoga? Ja nisam uspjela. Lagano se kuham, ručak se završava. MM se sad probudio. Laganini u hladu.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 13:49:52
|
|
|
|
koka
|
Joj Puli baš lijepo. Moj Rokić toliko je vezan za svoje tete, da kad ga moramo vozit ranije pa mora u zajedničku, prave muke. Trganje plakanje .
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 13:52:03
|
|
|
|
koka
|
Tonkice ovdje isto vručine, al nasreću još nije dospijelo s ove strane pa nekako se izdrži. A kuhanje jiš čeka jer mi jedemo oko 16. Sad je počela sezona pa MM dolazi kasnije.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 13:54:01
|
|
|
|
Puli
|
znam koka to su muke svatko se veže za svoje tete i onda kad nas nema katastrofa 10.6.imaju priredbu pa ćemo makar taxsijem otići da ih razveselimo ili ću ja sama a mm nek ju čuva
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 14:00:15
|
|
|
|
koka
|
Pa lijepo bi bilo da Puli ostane sa MM a da se ti pojaviš sama i budeš samo njihova .
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 14:01:36
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: koka Tonkice ovdje isto vručine, al nasreću još nije dospijelo s ove strane pa nekako se izdrži. A kuhanje jiš čeka jer mi jedemo oko 16. Sad je počela sezona pa MM dolazi kasnije. Još sam stavila grah da se zapeče, pa i roll grije...
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 14:02:36
|
|
|
|
Puli
|
to ću vjerojatno i napraviti MM nek čuva a ja ću ih doći gledati nekako mi se čini najsigurnije i najpametnije
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 14:02:39
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: Puli znam koka to su muke svatko se veže za svoje tete i onda kad nas nema katastrofa 10.6.imaju priredbu pa ćemo makar taxsijem otići da ih razveselimo ili ću ja sama a mm nek ju čuva Znam, moj nećak ne želi ni ić u vrtić na dan kad zna da mu tete ne bude bilo. A predstavu završnu su imali baš jučer. Morat ću danas ić k njemu da čujem dojmove.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 14:08:56
|
|
|
|
Puli
|
e ja danas ne kuham umorila me ova akcija rekla mm -u da na putu kući svrati u jednu gostionu pa da vidi što se nudi od gotovih jela i da mi javi da odlučim što ću fino papati curka zaspala pred 10 min bila budna od 8 (samo 20 min odrijemala između) sad će sve nadoknaditi u sobi joj je fina hladovina samo nek pava
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 14:11:37
|
|
|
|
tonkica
|
A ja se švercala cijeli tjedan. Prekjučer ručala kod svojih, jučer bili navečer kod vjenčanih kumova, oni pekli pizzu. Tak da tek danas kuham. Kako mi je teško...
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 29.5.2008 14:22:24
|
|
|
|
Puli
|
bravo tonkice tako treba ko da si učila od mene i ja uvijek iskoristim priliku
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!