Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: štapni mikser-recepti za mamu i bebu 24.1.2011 17:07:28
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mi smo dok nije dobio 4zuba sve miksali da jede
|
|
RE: štapni mikser-recepti za mamu i bebu 24.1.2011 17:44:45
|
|
|
|
Manda
|
Ajme, ja ne mogu zamisliti život bez štapnog miksera. Miksanje kuhanih tikvica s kockom za juhu i malo vrhnja za kuhanje, i voila eto fine juhe. A za malog sisavca sve kaj skuhaš, zmiksaš i on papa.
|
|
RE: štapni mikser-recepti za mamu i bebu 24.1.2011 18:10:07
|
|
|
|
maja
|
Za nas velike nisam radila nikakve krem juhe, a petri sve miksam,skoro sve povrće
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Štapni mikser-recepti za mamu i bebu 24.1.2011 18:22:09
|
|
|
|
Indy
|
možeš si svašta napraviti ( majonezu, neki voćni frape, imaš raznih recepata na netu) za bebu miksaš što skuhaš, tako sam ja.
< Poruku je uredio anaxx -- 1.7.2011 11:43:22 >
|
|
RE: Štapni mikser-recepti za mamu i bebu 21.3.2011 16:39:37
|
|
|
|
ruwenzor
|
voćni frape sa jogurtom
< Poruku je uredio anaxx -- 1.7.2011 11:43:10 >
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!