Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 31.1.2011 13:06:14
|
|
|
|
andela1
|
IZVORNA PORUKA: pula25 I za kraj: U Boga vjerujem ali njegovi zemaljski predstavnici me mogu poljubiti u dupe!!!! ...Koja recenica...ovo nikako ne ide jedno s drugim...nikako...Ako vjerujes onda i jesi Bozji,zemaljski predstavnik...
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 31.1.2011 13:15:22
|
|
|
|
pula25
|
Draga, mislila sam na popove, biskupe, hodže i sve ine koji tumače Boga
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 31.1.2011 13:47:42
|
|
|
|
antiša
|
@ pula, pa ako smatraš da si sastavljena samo od krvi i mesa, ako smatraš da si samo malo razvijenija životinja, onda stvarno je najvažnije bit zadovoljen, nažderat se, napit se, svršit, ispišat se, ispovraćat itd itd... ali ako vjeruješ da imaš duh, da imaš dušu, onda ti sa svim tim djelima udaraš i crniš dušu i na kraju ćeš pred Boga doć pljesniva i nikakva...eto ti je cijela filozofija...aj živila!
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 31.1.2011 14:18:06
|
|
|
|
tinka25
|
Ajde prestanite se više prepucavat oko ovako osjetljive teme jer tome nema kraja. Svako ima svoje mišljenje i uvjerenja. Neka svatko živi kako hoće. Ovo nije vjerski portal nego za sve mame, tate, trudnice, buduće trudnice bilo koje vjere, nacionalnosti i izbora kontracepcije!
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 31.1.2011 14:22:53
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: antiša @ pula, pa ako smatraš da si sastavljena samo od krvi i mesa, ako smatraš da si samo malo razvijenija životinja, onda stvarno je najvažnije bit zadovoljen, nažderat se, napit se, svršit, ispišat se, ispovraćat itd itd... ali ako vjeruješ da imaš duh, da imaš dušu, onda ti sa svim tim djelima udaraš i crniš dušu i na kraju ćeš pred Boga doć pljesniva i nikakva...eto ti je cijela filozofija...aj živila! pula,bit ces puna plemenite pljesni po sebi
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 31.1.2011 14:53:43
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: tinka25 Ajde prestanite se više prepucavat oko ovako osjetljive teme jer tome nema kraja. Svako ima svoje mišljenje i uvjerenja. Neka svatko živi kako hoće. Ovo nije vjerski portal nego za sve mame, tate, trudnice, buduće trudnice bilo koje vjere, nacionalnosti i izbora kontracepcije!
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 31.1.2011 20:39:22
|
|
|
|
zg_cinik
|
aleluja...
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 31.1.2011 22:54:41
|
|
|
|
Ninaa
|
Kao moderator reći ću amen ili ćete me nakon deset stranica prepucavanja i natezanja oko istoga prisiliti da zaključam temu jel više nema smisla ni veze s onim s čime je počela.Molim ljepo ovo je više prešlo sve granice dobroga ukusa!
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 31.1.2011 23:06:10
|
|
|
|
mamacita
|
I to me ždere i mnogo puta sam razgovarala o tome sa svećenicima tijekom ispovijedi i nažalot, nitko mi nije ništa pametno rekao ali nije da ne razumiju, kao ljudi. IZVORNA PORUKA: Zvonki Sorry, ali ne mogu a da ne upitam, zasto ti razgovaras o ovulaciji i plodnim i neplodnim danima na ispovjedi, a ne sa ginekologom? Koji savjet mislis da bi svecenici mogli dati na tu temu, osim onoga, broji dane i sve ce biti u redu? ----- Na temu svecenika i snosaja---- zaista, ne vidim koliko bi to oni mogli nauciti iz knjiga da bi znali sto se sve desava u muskom organizmu za to vrijeme. Ja vjerujem da nitko ne moze dati savjet, onaj pravi i konkretni, o nekoj situaciji, osim ako osobno nije bio u toj istoj situaciji. Isto kao sto ja ne mogu dati savjet zeni koja prolazi kroz neplodnost (jer imam 4 djece) ili osnaziti nekoga tko je izgubio trudnocu (jer to mi se nije desilo).
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 1.2.2011 7:49:50
|
|
|
|
Zvonki
|
Mamacita, bila bih nepristojna kada ti ne bih odgovorila na tvoje pitanje. Nadam se da ne ostavljam dojam žene koja uđe u ispovjedaonicu i kaže: znate velečasni, meni je menga došla prošli mjesec nako 46 dana, što bi dalo naslutiti da mi je ovulacija kasnila a samim time sam mogla promašiti plodne i neplodne dane. Jel' i vi mislite tako velečasni? Naravno da ne razgovaram na taj način, nego pitam što sa ženama koje se ne mogu osloniti na računanje plodnih dana?
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 1.2.2011 8:16:09
|
|
|
|
Ira_
|
Ne mogu vjerovati da ovu temu nisam otvorila ranije. Vjernica sam, u crkvu idem za Božić, Uskrs, krštenje i ako s netko vjenča u crkvi onda i tada. Ja se pomoliti mogu ikod kuće, za to mi crkva i svećenici ne da nisu potrebni, nego mi se i gade ( svećenici ). Njihova dvoličnost i prjetvornost. Oni će nekome govoriti o grijehu?! Pa većina njh se sexa naveliko, a o pedofilima da niti ne počnem. Tu teoriju o kontracepciji su svećenici i izmislili. Najlakše je napraviti od obtelji sirotinju, zašto onda ti isti svećenici tim obiteljima sa nogometnom momčadi od djece financijsi i ne pomogne, mislim kada već brane kontracepciju. Ja sam ostala trudna s E pomoću inseminacije, i šta zar je moje dijete dijelo vraga, ne kužim. Svi Vi koji ste toliko extremno vjerski orjentirani, Vama nijemjesto ovdje, nego u crkvi, ljubiti oltar i svećenikovu ruku!
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 1.2.2011 8:20:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ira_ Svi Vi koji ste toliko extremno vjerski orjentirani, Vama nijemjesto ovdje, nego u crkvi, ljubiti oltar i svećenikovu ruku! pa, dobro onda... nećemo vam više smetati... nismo ni mi tak bedasti da bi se gurali di nam nije mjesto... pa, dobro, di je taj ključ? 10 000 milja pod morem?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.2.2011 8:48:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 1.2.2011 8:51:10
|
|
|
|
lidac0605
|
Hoće li više neko ZAKLJUČAT ovu temu??? Više mi se bljuje kad svaki dan vidim da se ljudi JOŠ UVIJEK tu prepucavaju i vrijeđaju... Dajte više dosta...
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 1.2.2011 23:50:21
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Mamacita, bila bih nepristojna kada ti ne bih odgovorila na tvoje pitanje. Naravno da ne razgovaram na taj način, nego pitam što sa ženama koje se ne mogu osloniti na računanje plodnih dana? @zvonki Primi moju ispriku zbog zadiranja u tako intimnu stvar kao sto je ispovjed. Ako sam te uvrijedila, molim te oprosti mi. Razumijem tvoju situaciju. I ja se slazem sa curama koje pozivaju na konacno primirje na ovoj temi. Uistinu je previse ljudi i previse cudi da bi ovakva tema imala ljudske okvire.
|
|
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 2.2.2011 8:00:57
|
|
|
|
Zvonki
|
Poslala bih ti pp ali ne mogu. Ma uopće se ne ljutim, dapače. Postavila si sasvim normalno pitanje
|
|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 2.2.2011 8:37:51
|
|
|
|
Ninaa
|
E pa sad kad nisam zaključala sad bi trebalo, a da jesam onda bi me prozivale da je cenzura i da vam se neda reći kaj mislite. Već smo davno zaključili da bi bilo dosta ali neki ne odustaju.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!