osobno -> RE: Kontracepcija, ankete, tenzije (27.1.2011 8:02:15)
|
Evo vidjeh svačeg napisanog, pa rekoh, ajde da rezimiram sve ovo. 1. Vjerujem u Boga, ali ne u Crkvu, i ne dopuštam da me se zato proziva kao nevjernicu. (bijah uvjerena da je doba heretika i fanatika koji ih spaljuju na lomači iza nas) 2. Najiskrenije, bez uvijanja, iritiraju me vjernici koji drugima sude i busaju se u prsa kako su oni najbolji, a mi ostali FUJ! 3. MRZIM fanatike! AKo ja ne idem u crkvu, a ne idem, ne znači da ću osuđivat onog koji ide, ali nekako očekujem da ta korelacija funkcionira u oba smjera! 4. I, da, pljuska svim dušebrižnicima, smatram se dobrom osobom, i zamislite, dobrom vjernicom! 5. Svaka čast onima koji svoju vjeru zaista prakticiraju, no to nije razlog da ih to čini žrtvama i da se tako prikazuju. I evo, za kraj, danas mi je sinu rođendan, pa više na ovu temu neću svraćati, (bar ne danas), da si ne kvarim raspoloženje![sm=smiley36.gif] i p.s. Ako će neko "šamarat majmuna" ili bilo kako se zadovoljavat, slobodno dajte, imate moje dopuštenje![sm=jezicek.gif]
|
|
|
|