natalijax -> RE: Prakticiranje vjere (25.1.2011 13:26:20)
|
sad da neispadne da nekog prozivam ili možda osuđujem,a jednim djelom ču i osuditi neke vjernike koji mi baš nisu jasni,Evo par osoba jedna cura prije par godina odgrize dečku onu stvar to jest nagrizla mu,iza toga izbode policajca nožem,prva stoji u redu,Žena nastavnica u ono doba tukla je djecu na nastavi isto prva u redu,Čovjek koji ljudima nedaje ljudima plače gleda svoje interese isto tako,rezerviran prvi red u crkvi,Veliki vjernici joj ajme majko a non stop pričaju o vračkama u to obrajam stare babe ili se idu bavit takvim stvarima,Jenom prilikom upoznala sam ženu koja je išla na abortus,ima troje djece al eto siromašna sam,a dragog mu boga siromašna a imala si za abortus,I još što sam upoznala par ljudi koji nikad nisu išli u crkvu i odjednom se preobratili i svaki dan visi u crkvi i onda on po meni pljuje koji sam ja vjernik,ma daj ko si ti da meni ideš osuđivat zašto neidem u crkvu,Bebys ja poštujem tvoje mišljenje,svaka čast podsječaš me na jednu moju prijateljicu kojoj sam se od srca znala nasmijat,ne ismijavat,Napisala sam svoj odgovor ti si mi napisala nešto o sotoni,Svi smo mi griješnici rijetko kojeg ćovjeka sam upoznala da nevjeruje u Boga,nemoram ja ič u crkvu da bi bila vjernik,Joj svašt bi napisala,neču da ispadne da se svađam ili da se netko nađe uvrijeđem
|
|
|
|