Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: slavni roditelji i posvojena djeca 20.11.2008 16:26:06
|
|
|
|
tonkica
|
Slažem se, naravno. Sigurno su oni u prednosti kad posvajaju djecu, samo ne znam kakav ih život čeka, kad ih novinari prate na svakom koraku. Samo moram komentirat da sam čula neki dan kako se konkretno A. Jolie kakti namjerava povuć iz glume i posvetit se odgajanju djece. Da li je istina, ne znam...
|
|
RE: slavni roditelji i posvojena djeca 20.11.2008 16:27:54
|
|
|
|
Dajana
|
Po mojem skromnom mišljenju, obje te persone su dosta opaljene u glavu. Sumnjam da to rade iz neke prevelike ljubavi. Teško ih je dokučiti jer su totalno opaljeni slavom, nisu tako jednostavni kao mi obični smrtnici.
|
|
|
|
RE: slavni roditelji i posvojena djeca 20.11.2008 19:08:09
|
|
|
|
tikica_69
|
za Jolie znam da je velika humanitarka inace...a o Madoni inace nemam predobro misljenje
|
|
RE: slavni roditelji i posvojena djeca 25.11.2008 11:30:20
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
evo još jedne priče o djetetu slavnih roditelja, samo što je ovo njihovo biološko, a ne posvojeno dijete http://www.gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=6498 mala je preslatka, a roditelji "pomaknuti" u mozgu
|
|
RE: slavni roditelji i posvojena djeca 25.11.2008 11:35:15
|
|
|
|
mirna
|
nemojte mi ogovarati angelinu.. meni je ona bas simpa (to sto sam procitala o njoj i vidjela sam ju u jednoj emisiji u zivo..). meni se cini da je zena stvarno humanitarka... svidja mi se i njezina gluma.. jedino sto mi smeta je da je prelijepa.. za madonnu bi prije pomislila da usvaja djecu zbog publiciteta..
|
|
|
|
RE: slavni roditelji i posvojena djeca 25.11.2008 11:37:08
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: mirna nemojte mi ogovarati angelinu.. kakvo ogovaranje, samo komentiramo. osobo mi se ne čini ni tako dobra ni tako super, izgleda mi ko ispijena narkomanka, ali to je moje subjektivno mišljenje.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!