|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Poštovanje zovem vas da udomim jednoga psa
27.1.2011 9:32:45   
mamicaa
Tako je sve počelo, i gospođa ljubazno od mene zatraži ime i prezime te zove za par dana kasnije....

Gospođo jeste li još uvijek zainteresirani da udomite psa?
Naravno da jesam.
Mi smo se raspitali o vama , vi nemate svoju kuću, podstanar ste kod XX, živite nevjenčani, imali ste psa koji se izgubio, radite XX, a vaš član obitelji je u zatvoru, ali dobro in ne živi u istom mjestu, niti s vama u domačinstvu, a sve to nam niste rekli......

E pa sada vas je pitam dali jedna udruga za zaštitu životinja ima pravo i na koji način dolaze do najintimnijih podataka??? Nisam tu sve ni iznjela? Razočarana sam i povrijeđena i pitam se koji je smisao..... Ja se brinem o svima dobro i pas bi imao super uvijete, istina nebi spavao u krevetu ali što bi mu falilo na podu pokraj peći????
Neposredna veza do poruke: 1
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 9:38:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu mamicaa)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Poštovanje zovem vas da udomim jednoga psa
27.1.2011 9:42:53   
Zvonki
Veseli me da se barem netko brine o životinjama kad im već tako teško ide s ljudima user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
27.1.2011 9:52:24   
maja
A svašta, ti kao da dijete udomljuješ, a ne psa!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 4
27.1.2011 10:01:05   
Mašaaa
:( ma budale!

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 5
27.1.2011 10:16:56   
mama mery
ja sam udomila psa iz udruge SUZA nije bilo nikakvih problema niti tavih provjera
i da samo jos napomenem da sam podstanar

(Odgovor članu Mašaaa)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
27.1.2011 10:43:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mama mery)
  Neposredna veza do poruke: 7
27.1.2011 10:58:40   
mamicaa

IZVORNA PORUKA: cvrčak

user posted image mislim-da-nemaju-pravo-tako-šta.raditiuser posted image

kod.nas.dođeš.platiš.i.odvezeš.psa.kući

A kakvi su tvoji psi, daj slikicu....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
27.1.2011 13:53:42   
crex
a koje si to utočište zvala?

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 9
27.1.2011 15:25:34   
leilany
e svasta..ja jesam za to da se vidi dal si sposoban brinut se za zivotinju koju uzmes...al ovo,ko gestapo da ispitujes neke stvari koje te se uopce ne ticu,to mi je user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 10
27.1.2011 15:33:20   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 11
27.1.2011 22:09:33   
Anoniman
user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 12
28.1.2011 9:24:08   
Ninaa
Ajme fakat ne razumijem nije ni čudno da su kod nas domovi puni djece,a hrpa ljudi čeka na posvojenje kad nemožeš ni psa udomiti ak nemaš neznam kakve uvijete, stvarno svašta.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13
28.1.2011 9:36:32   
mamicaa
Ma uglavnom udomila sam si psa iz jedne druge udruge...... ali ono što me mući je zar nemamo pravo na vlastitu intimnost? Tko daje dopuštenje jednoj udruzi za životinje, da doznaje takve podatke o tebi? Kakva je to glupost da bi pas trebao spavati s tobom u sobi, na kauču, pa to je ipak životinja...... ja imam i mačku sasvim joj je ok u dnevnom boravku..... pa ne znam zašto i psu nebi bilo.... ok nisam za lanac ali zašto ne u ograđenom dvorištu...... Bože moj kuda vodi ovaj svijet?

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 14
28.1.2011 12:56:27   
mirna
ja imam toliko loše iskustvo s lokalnom udrugom za zaštitu životinja da neću u životu više životinje od njih uzeti niti dati neki doprinos. mi smo uzeli dvije mace, rekli smo točnu lokaciju gdje smo, gdje ce biti macke, sve o nama. žena me nakon toga zvala skoro svaki dan i provjeravala i sva se izbezumila kada se jedan dan nisam javila na mobitel jer sam ga zaboravila. Nakon par dana jedna se maca razboljela (viroza neka), žena mi nije vjerovala da sam zvala veterinara i nakon duge svađe i vrijeđanja nam je oduzela mačke. Svi smo bili u šoku jer smo se navikli na njih, a djetetu smo morali lagati gdje su mace.

Sada imamo dvije mace od seljaka u blizini, vec smo ih kastrirali i obavili kod veterinara sve sto je potrebno i svi smo sretni i zadovoljni. A nase prijasnje macke su jos uvijek u oglasu i jos uvijek zatvorene u jednoj maloj sobici u jednoj kucici gdje cekaju na idealne vlasnike.

< Poruku je uredio mirna -- 28.1.2011 13:02:20 >

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 15
28.1.2011 13:00:50   
danery
ajme svašta....glavno da ti je na početku rekla POŠTOVANJE....ma user posted image user posted image user posted image ,a ne poštovanje....bezobrazluk čisti....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 16
28.1.2011 13:11:19   
troubled
mamicaa i mirna, ja čitam i ne vjerujem....totalno k sebi ne mogu doći....svašta...user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 17
28.1.2011 13:14:43   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: troubled

mamicaa i mirna, ja čitam i ne vjerujem....totalno k sebi ne mogu doći....svašta...user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 18
1.2.2011 13:49:35   
mamicaa
A gle draga nažalost tako je i što se tu može.....

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!