Wukovarka -> RE: Ceca u Zagrebu (29.1.2011 10:05:15)
|
Ok...tema je Ceca u Zagrebu i odmah ću odgovoriti da ne idem. Ne rat, ne političari niti ostali pjevači. Lil nije ništa loše mislila što me spomenula, a moja poruka na fb bi isto glasila kao i ovdje. Na koncert ne želim ići, ali znam da će Ceca napuniti stadion do čepa. I nek napuni...tko voli nek izvoli. Da sam slušala njihove pjesme, jesam. I danas volim poslušati stare hitove Balaševića, Bešlića i Brene. Zašto? Jer su pjesme prekrasne. Nisam tip za koncerte, ali samo čekam Thompsona. Ne zbog toga što pjeva pjesme koje pjeva, već što je karakter i što je čovjek u svakom smislu te riječi. Da, tatu sam našla tek prošle godine od 91...ali vjerujem da nisam jedina ovdje koja je nekoga izgubila u ratu. Ali ako mi međusobno sebi dozvolimo da se prepucavamo zbog jedne Cece koja će masno zaraditi naše kuniće, onda smo 10 puta gore od svih oni koje tu spominjemo, ne? Svi znate moj nick i znate zašto ga imam, ali u mom srcu više nema mržnje, ne želim život provesti u gorčini..prekratak je. Imam sjećanja koja me podsjećaju na sve što se dogodilo i ona me vode kroz moje odluke i život. Ali pobogu milom, pa ne moram zbog toga mrziti cijeli svijet. Puseki svima i nek ona pjeva.
|
|
|
|