|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ceca u Zagrebu
7.2.2011 14:40:17   
osobno
Evo za prave nacionaliste...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/premijerkin-plan-ustede-drzavna-administracija-pit-ce-obicnu-vodu-a-ne-s-vocnim-okusima/536805.aspx
pa šta je ceca naspram jace?user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 101
7.2.2011 14:45:14   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: osobno

Evo za prave nacionaliste...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/premijerkin-plan-ustede-drzavna-administracija-pit-ce-obicnu-vodu-a-ne-s-vocnim-okusima/536805.aspx
pa šta je ceca naspram jace?user posted image

ahahahahaha user posted image
Premijerka rules user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 102
7.2.2011 14:47:21   
Bebys
drage zene nisam nista lose mislila...sam sam rekla sta znam....

uostalom boli me briga....

sto se tice izbora...nevjerujem da ima itko vise...TKO NECE KRASTI...bolje onda da ostane JACA koja reze svugdje samo ne u svome dzepu....mozda nesta i  napravi...
zene obicno dobro pospreme svoju kucu....sam neznam koliko ce ona u svoj dzep staviti....to ce se saznati tek kada ONA VISE NE BUDE PREMIJERKA....dokle vise majke ti...user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 103
7.2.2011 14:52:03   
maja
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 104
7.2.2011 14:58:03   
Duve

[/quote]

isto to je rekla i dragana mirkovic...isto to.....pa sad ja sam vrlo jasno sve napisala...

[/quote]

Kad je Dragana to rekla?? Pa ona nastupa u Hrvatskoj, i udana je za Hrvata user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 105
7.2.2011 15:43:40   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Duve

isto to je rekla i dragana mirkovic...isto to.....pa sad ja sam vrlo jasno sve napisala...

Kad je Dragana to rekla?? Pa ona nastupa u Hrvatskoj, i udana je za Hrvata user posted image

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
za vrijeme domovinskog rata...i poslije njega...mozda sada vise ne...nemogu naci na netu izjave stare 15 godina...toga nema...
ona je ovako rekla....DA ZNAM DA ME HRVATI SLUSAJU... nikada nebi pevala...tako je rekla...
e sad kako je danas neznam...

vidis kod cece se nije promijenilo razmisljanje...
upoznata sam s time svime jer sam iha ja nekada davno sve slusala...voljela sam ljubavne pjesme bile su mi super ali nakon domovinskog rata i slicnih izjava...od nekih pjevaca...smocili su mi se...
zato znam...

e da jedini karakter je veliki DORDJE BALASEVIC...TO JE JEDNA SUPER OSOBA

< Poruku je uredio Bebys -- 7.2.2011 15:44:20 >

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 106
7.2.2011 18:13:37   
mamice
DRAGANA svira na moj rodjendan 26.3 u zagrebu i ja IDEEEEEEEEEEEEEM user posted image user posted image user posted image vec brojim dane i minute ona je svako malo u Hrvatskoj i nikad nista nije rekla protiv nas user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 107
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!