Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pročitate li uvijek sve? 1.2.2011 21:50:45
|
|
|
|
mamacita
|
Ako je tema duza i ima vise stranica, ne pada mi na pamet sve citati, tako da odgovorim na prvi post. No, ako je neka "uzbuna" onda procitam barem zadnju stranicu da znam sta sam propustila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2011 21:55:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pročitate li uvijek sve? 2.2.2011 4:02:37
|
|
|
|
mišica 666
|
pročitam prvi post i ako ne mislim odgovarati ne čitam dalje, a ako mi je zanimljiva tema onda sve do kraja pročitam... ako se slažem s već napisanim, onda se ne javljamuser posted image potpisujem
|
|
RE: Pročitate li uvijek sve? 2.2.2011 8:30:44
|
|
|
|
Bebys
|
nema sanse da sve stignem a u zadnje vrijeme me neke teme uopce vise ne zanimaju...odem na nove teme i vidim..ako mislim da imam sta pametno napisati kazem...ali odlucila sam da ce to biti tebe samo o bebama...ostalo me ne zanima...
|
|
|
|
RE: Pročitate li uvijek sve? 2.2.2011 10:59:12
|
|
|
|
lavica81
|
potpisujem IZVORNA PORUKA: elinamama pročitam prvi post i ako ne mislim odgovarati ne čitam dalje, a ako mi je zanimljiva tema onda sve do kraja pročitam... ako se slažem s već napisanim, onda se ne javljam
|
|
RE: Pročitate li uvijek sve? 2.2.2011 13:10:01
|
|
|
|
tinka25
|
IZVORNA PORUKA: ikica84 IZVORNA PORUKA: mariola Ako me tema zanima pročitam sve. isto!! i ne ubacujem se u teme za koje nemam sta pemetno reci
|
|
RE: Pročitate li uvijek sve? 2.2.2011 13:46:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako koji dan. Nemam previše slobodnog vremena pa najčešće čitam samo ono što me zanima.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!