Ninaa -> RE: Bake, djedovi i granice (4.2.2011 11:11:16)
|
Moja sveki je umrla kad je K. imala 4 mj., živjeli smo s njom i apsolutno sam imala u nju povjerenja bez obzira kaj je imala 68 godina i odgojila 4 djece imala već tad 5 unuka. Kako sam rekla tako je i bilo, dijete je sisalo, ak sam je morala ostaviti s njom postupila je točno onako kako sam rekla. Tak je i kod šogorice jel je ona isto nekad pričuva (jel mm više nema roditelje), ako nekad i smatra da bi trebalo drugačije postupi onako kako sam rekla i uopće ne postavlja pitanja zašto i to mi se sviđa. Malecka je obožava i voli biti kod njih. Kod mojih pravila nema, mama u početku uopće nije slušala kaj sam govorila uvijek je radila po svome jel kao kaj ja znam jel sam valjda mlada. Kad je K. počela jesti kuhala sam sve na lešo, a ona po svome i uvijek je dijete na kraju završilo s probavnim tegobama, dok nisam poludila i rekla da joj kuha isključivo kak sam rekla ili je više neće čuvati. Beskrajno se uvrijedila ali je napokon poslušala.Kasnije su na red došli slatkiši koji su većinom zabranjeni zbog problema sa stolicom. Davali su joj sve po redu, a onda je bilo ajme meni jel kakala svaki dan, dok joj napokon nije došlo u glavu da prestane jel sam stalno govorila i govorila. Kaj se tiče ostalih stvari nije toliko popustljiva da baš sve može (jel se opekla s maleckim od seke, kojem je sve dopuštala pa sad plače ko ljuta godina ak mu nešto ne dopusti),ali može se više stvari nego doma, tome i služe bake[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image], dok me ovo sa hranom neopisivo živciralo dok i sama nije shvatila da je u krivu moje riječi nisu ni malo pomagale,a govorila sam joj svaki dan. Čuvala ju je od 3 mj do 10 dok nije krenula u jaslice.
|
|
|
|