|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Klafraona :D
9.2.2011 13:02:44   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: mariola

Cj šta si ti na fejsu? Zar nisi ti bila jedna od onih koje su govorile NIKADuser posted image

Jesi mi poslala zahtjev? Imam nekih zahtjeva ali kad ne znam ko je ne potvrđujem ihuser posted image

Ne, ne ja nikada nisam rekla nikada! Posto sam prije na fejsu nego na raji znaci pomijesala si me sa nekim, samo sto mi se fejs kao fejs uopste ne dopada i sve ono sto sam rekla protiv njega i dalje mislim. I nisam ti  poslala zahtjev, meni se zahtjevi salju user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 601
9.2.2011 13:03:29   
pepeljuga
Cj imala sam i ja faze ukidanja crtica i odma bi se popraviliuser posted image Ja moram pohvalit moje da su u zadnje vrime stvarno super i gus mi ih je gledat kako se skupa igrajuuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 602
9.2.2011 13:04:11   
Ninaa
Bok evo i mene sa posla taman još trebam neke stvari završiti pa idem doma. Pojela sam senvić i jedan komad cheese cake i sad nemrem disati. Frendica mi to radi pa me stalno časti, a ne mogu odoljeti, a udebljala se skoro 4 kg. Kak ste mi vi? CJ i meni fališ na fb! Pepe bravo za posao,ali se nemoj umarati previše. Zaboravila sam te pitati za onaj ovlaživač jesam ja tebi dovoljno novaca platila,koliko je vremena prošlo više se ni ne sjećam?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 603
9.2.2011 13:04:49   
pepeljuga
Bumbi zaboravila sam ti reci da mi je teta od R rekla da ce pitati psihologicu sto misli o njegovom odbijanju hraneuser posted image  mislim juce sam nosila juhu u parkuser posted image user posted image

Ej ninna ja mislim da jesi,nemam ni ja pojmauser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 9.2.2011 13:05:39 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 604
9.2.2011 13:04:55   
BUMBI
user posted image user posted image za dečke Pepe,samo ih nemoj previše hvaliti da se ne pokvare odmah...user posted image
Tako se zna meni dogoditi kad ga previše hvalim..e dobro si me sjetila,idem pohvaliti D

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 605
9.2.2011 13:06:04   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ma idi cuba i reci da ces joj sutra vratit pa ce ona reci da ne morasuser posted image user posted image

Evo sam užicala jaje i kaže ona, ma nemoraš vraćatuser posted image user posted image user posted image
Cure idem spremat ručak, možda još navratim ako stignem.

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 606
9.2.2011 13:06:20   
BUMBI
Joj,pepe meni je to s njihovim jelom sad već i smješnouser posted image user posted image ..ali mogu misliti kako su te ljudi gledali s juhom u parkuuser posted image
Ninna bok i tebiuser posted image ,kako tvoja cura?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 607
9.2.2011 13:07:12   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: BUMBI

A joj Cj vidim da imate gadnu fazu,nadam se da će ju brzo proćiuser posted image

A bas jesmo u do sada najgoroj sto nas je zadesila. Najvise me ljuti sto su svi ukucani ljuti na mene, kao sto ju pustam da place, zasto joj ne dam to sto zeli, kako ju mogu slusati da place i sila takvih fraza i u tom stilu??? Poneka se pitam da li zaista trebam da joj pustim sve ???user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 608
9.2.2011 13:09:09   
pepeljuga
Cj ja te podrzavam i ne trebas joj pustiti sve,ona sad kuzi da je puna kuca i da joj svi sve dopustaju osim tebe pa protestira,samo ustraj u svojoj odluci jer ce posli biti jos goreuser posted image

Neposredna veza do poruke: 609
9.2.2011 13:09:12   
BUMBI
Ma draga ne obaziri se na te komentare,i znaš najbolje što je dobro za tvoje dijeteuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 610
9.2.2011 13:10:31   
CallamityJane
Hvala Nina, lijepo je cuti da nekome falis user posted image
Sta je to sa hranom pepic? Koje momce odbija??
Moja se udebljala, juce smo ju vagali pa je sada na strogoj dijeti, od danas vise nema ni slatkisa, bas sam grozna mati na kraju zar ne? user posted image
Meni ovih dana tlak strasno nizak, je li ko ima problema sa tim?
Sta je najbolje za povisiti tlak, znate kada me doslovce kada legnem u krevet samo baci u nesvijest i soba oko mene se okrece vrtoglavom brzinom user posted image

Neposredna veza do poruke: 611
9.2.2011 13:10:31   
pepeljuga
Ej jel nekoj od vas neko dolazio doma prati kaucuser posted image  Moj je bez od mikrofibra i mozete mislit nasto to lici uz njih dvojicu i nasla neku firmu koja pere i danas cemi popodne doci oprat,bas me zanima na sto ce to licitiuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 612
9.2.2011 13:11:31   
pepeljuga
Cj R protestira sa hranom,ne zeli apsolutno nista jesti u vrticuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 613
9.2.2011 13:11:50   
BUMBI
mama moja je tako prala i dobro su oprali..i znam još njih par što tako zovu,a i ja bi trebala,a nikako da nazovem

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 614
9.2.2011 13:12:05   
Ninaa
Bok neznam tko me pitao kako smo,evo ja puno više radim pa nikako da se naviknem na taj tempo. A Katarina super, odlično je prihvatila jaslice i baš voli ići pa sam ponosna na nju, naučila je hrpu novih stvari i jako je smiješna tak joj se nasmijemo. I stvarno je dobra u zadnje vrijeme nemam riječi. CJ ja sam bila dosljedna i dan danas zna da sa mnom nema šale i da ne popuštam pa što god ostali rekli za mene. Ispočetka su se bunili tipa dođem kod mojih pa stalno nešto zvnocaju zašto joj nedam ili dođu kod nas pa opet ali sad su skužili da sam u pravu. a vi ste se preselile pa živite zajedno sa muževima ili tvojima uopće nisam u toku?

Neposredna veza do poruke: 615
9.2.2011 13:12:42   
CallamityJane
ajoj cure bas vam hvala, vjerujte da mi je trebalo to..Pocela sam se kolebati vise sta da radim, nikada nije bila ovakva user posted image

Pepic za kauc ne znam, je li to ciste sa onim usisivacem???
Mislim da mi je rodjak radio za neku firmu takvu, svi su govorili da ocisti fenomenalno! Sad je li to, ne znam. U svakom slucaju javi kako je ispalo ...?

Neposredna veza do poruke: 616
9.2.2011 13:14:04   
CallamityJane

Cj R protestira sa hranom,ne zeli apsolutno nista jesti u vrticuuser posted image user posted image user posted image

Au pa zasto to?
pa otkada to???
Da ga nisu tjerali da jede ili nesto???
Pa kako misek izdrzi gladan toliko vremena user posted image

Neposredna veza do poruke: 617
9.2.2011 13:14:32   
Ninaa
Cj meni najviše pomogne da poliznem soli sa žlice to je odvratno ali od toga mi uvijek bude bolje, pomaže još vino i kava.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 618
9.2.2011 13:14:49   
BUMBI
Ninna super za K što je tako dobrauser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 619
9.2.2011 13:14:56   
mariola
Cj potpusujem i Pepi i Bumbi od riječi do riječi.
Ni ja ne bi popuštala. Ne razumijem roditelje koji djeci sve dozvoljavaju. PA kakva će ta djeca biti za deset godine. NAtuć mater i izbacit iz kućeuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 620
9.2.2011 13:15:40   
Ninaa
Moja tako odbija pričati s tetama u vrtiću, inače je velika brbljavica i s djecom priča a s tetama ne, sad je kao nešto počela, ali tipa da joj daju čaja ili tak nešto promrmlja.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 621
9.2.2011 13:15:42   
pepeljuga
Aj sad mi je lakse kad vidim da su neki zadovoljni sa rezultatima,bas me zanima kako ce ga opratuser posted image
Cj i ja imam niski tlak,i u trudnocama mi je uvik oko 55-85 ili 60-90,dr se uvik cude kako stojim na nogamauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 622
9.2.2011 13:18:17   
Ninaa
Hvala bumbi nadam se da će potrajati ta faza čim duže, meni je najsmješnija kako priča to su takve rečenice da se strgamo, jučer su joj se srušile kocke a ona veli ajme boli glava i opsuje miša (to je čula kod tetke) jedva smo se suzdržali od smijeha. A tata ju je nešto zezal i veli mu da je on vejiki pudonja (prdonja e sad di je to čula nemam pojma na to smo se razvalili smijati)

Neposredna veza do poruke: 623
9.2.2011 13:18:43   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Au pa zasto to?
pa otkada to???
Da ga nisu tjerali da jede ili nesto???
Pa kako misek izdrzi gladan toliko vremena user posted image

Ma to je tako od pocetka,mozsda je jednom pojeo kad je bice zaboravio di jeuser posted image user posted image
Ma nisu ga tjerale,tete su bas super ,i ja sam rekla da stave pred njega pa nek ga puste samog al nema sanse,cak sam i ja isla da mu ja probam dati jesti al nece,i nece,donila sam iz vrtica doma jogurt i taj jogurt ni doma nije htio jer je iz vrticauser posted image user posted image user posted image
A sad mu za dorucak dam obavezno neki monte,pecivo ili slicno pa bar to pojede i onda jede oko tri kad ga pokjupim,juce je u po ure pojeo juhu,krafnu,pola puter stangice i pola pljeskaviceuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 624
9.2.2011 13:18:53   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Cj meni najviše pomogne da poliznem soli sa žlice to je odvratno ali od toga mi uvijek bude bolje, pomaže još vino i kava.

Kafu ne pijem, vino jos manje, znaci jedino mi sol preostaje user posted image
Najgore sto mi se usred setnje zna to desiti, pa me nekako nosi, isto da sam malo popijana user posted image

Znaci da i dalje ostanem celicna ruka, nema mi druge. Mrzim vidjeti nevaspitanu djecu i sve mi se cini da i moja takva postaje user posted image
Ali ne mogu vam opisati kako je to kada na sred ulice nakon bezbroj molbi da mi da ruku, na kraju ju uzmem za ruku i uzmem ju malo cvrsce a ona stane urlati i prenemagati se jaooo ajoooj ajoooooooooooooojjjj muttiiiiiii, isto da joj trgam ruku i jos sjedne na sred ulice ...stvarno je grooznooo... a tek pogledi prolaznika...
Jedva cekam da prodje vise i ta faza user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!