|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Klafraona :D
13.2.2011 9:09:54   
danery
cuba ta kad osvoji wc,caruje unutra ko sultan user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 926
13.2.2011 9:12:23   
danery
danas je u os banana doručak dana user posted image user posted image ,i ja sam jednu umlatila user posted image user posted image
sad zaliti kavom,hehehhe....
nego tt iz kojeg si ti dijela os,već smo te pitale pa nikako da nam odaš tajnu user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 927
13.2.2011 9:12:23   
modesty blaise
bili ko dr , dali nam fenistil kapi .... mislili su ga piknut al vele da radije nebi jer su to kortikosteroidi...budu ak ne prođe za 2 dana
ne znam od čega bi moglo biti...niš novo nismo uveli u zadnjih par dana...osim nove piđame...možda je na nju alergičan, veli moj muž da je sigurno jer ima roze mace po sebi ...hehe...da su dečki alergični na rozo - na sebi...
noćas mu vratila staru piđamu pa čekam da se zbudi da vidim jel osut

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 928
13.2.2011 9:12:30   
cuba
Jutro ttuser posted image  kako tvoja bušica?

mb, jeste bili u pediceuser posted image

Aha, znači bit ćeš user posted image  još neko vrimeuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 929
13.2.2011 9:14:20   
Tanjica Tanja
IZVORNA PORUKA: danery

danas je u os banana doručak dana user posted image user posted image ,i ja sam jednu umlatila user posted image user posted image
sad zaliti kavom,hehehhe....
nego tt iz kojeg si ti dijela os,već smo te pitale pa nikako da nam odaš tajnu user posted image user posted image

Ja sam ti iz dijela Os koji se zove Višnjevac!user posted image user posted image user posted image A ti? Možda smo komšinke......user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 930
13.2.2011 9:15:08   
danery
ufff user posted image
možda u materijalu ima nešto....tko će ga znati...
a tm je opasan,alergija na roze mace user posted image user posted image user posted image nama je bejb skroz u plavom,pa nije alergična ni na što user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sebaču brzo prođe...

....mini gospa....

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 931
13.2.2011 9:16:02   
Tanjica Tanja
Jutro cuba, bušica je super...u petak konačno na pregled!
Modesty...nadam se da će sve biti ok....

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 932
13.2.2011 9:16:48   
modesty blaise
hehe....fala ...ma bude prošlo....
kakvo vam je vrijeme u OS
jel i kod vas tmurno ko i kod nas

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 933
13.2.2011 9:17:08   
danery
user posted image user posted image user posted image nismo komšinke baš....ja sam u retfali kod dz....
možda ti je moj svekar komšija user posted image
cuba,viš da se trudim....samo da ne ostanem user posted image od silnog truda user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 934
13.2.2011 9:20:06   
Tanjica Tanja
Ma ti si mi praktično komšinka! ja tamo na aerobik i ples išla...user posted image
Modesty, kod nas ti je isto tmurno..ali bitno da ne pada, ako mene pitašuser posted image . Jučer puhao neki vjetar, nisi se mogao ni šetati!
Cuba jesi obavila Dm shopping?user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 935
13.2.2011 9:20:28   
danery
ma joj,je,fuj je vani,zima...user posted image baš sam neka sva user posted image na takve dane...
jučer nam teta mm pala niz stepenice i slomila nogu....i još takva išla raditi user posted image
sad ima baba da me opsjeda ujutro user posted image
bar da je lijpo,kidnule bi nas 2 van,al ovako...user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 936
13.2.2011 9:22:34   
modesty blaise
a jbga, buš se morala družit po doma...s babama  user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 937
13.2.2011 9:22:55   
cuba
tt nisam još, idemo u utorak u DM-a a popis se samo širi i širiuser posted image
I kod nas oblačno, ne pada kiša ali na sam pogled kroz prozor sam za ništauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 938
13.2.2011 9:24:11   
danery
aha,mislim da će se babe družiti sa zaključanim vratima user posted image user posted image user posted image
cuba,šta ti to toliko kupuješ?

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 939
13.2.2011 9:24:17   
modesty blaise
ni mi nebumo šetali jer je grdo, al bar ne moram kuhat danas....idem k mami na ručak pa bu mi to ko šetnja

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 940
13.2.2011 9:24:52   
Tanjica Tanja
Pozdrav, odoh usisavati auto, jučer sam ga zablatila...puno pusa od nas dvije!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 941
13.2.2011 9:26:01   
cuba
IZVORNA PORUKA: danery

cuba,šta ti to toliko kupuješ?

Ma prije nego što mm ode na brod (idući ponedjeljak) moram obaviti shoping u dm-a. Ali ja ti kupim sve za 2mj dok je on na brodu. Toga bude tona. Ali barem ne moram sama sa R i kolicima to sve tegliti...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 942
13.2.2011 9:26:08   
modesty blaise
pusa i tebi od nas...

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 943
13.2.2011 9:27:13   
mamino zlateko
jutroo..sta ima cure kod vas??

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 944
13.2.2011 9:27:18   
danery
baj tt user posted image
mb,mama ti je blizu? ja bi se do svoje bome našetala user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 945
13.2.2011 9:29:28   
danery
jutro mz user posted image
evo kod nas standard...ja tu,bejb user posted image ,sveki harači po hausu...
šta se radi?

cuba,i mm kad ode u dm po zalihe za bejb,treba mu viljuškar koliko nakupuje user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 946
13.2.2011 9:30:33   
modesty blaise
mama mi je na 10min pješke od mene...al opet dovoljno daleko da mi baš stalno ne visi po doma...user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 947
13.2.2011 9:32:29   
danery
super..... e da je meni odšlepati haus sa familijom mm nekih km-2 dalje user posted image user posted image user posted image
pozdravljam vas i ja,bejb budna i viče BAABAAAAAAAAAA user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 948
13.2.2011 9:33:52   
modesty blaise
pozdrav d uživaj....
i mi smo budni pa idem vidit jel crven....
baj

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 949
13.2.2011 9:34:07   
cuba
Pozdrav svim curama, ja ću još malo zvirkati po temamauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!