|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Klafraona :D
17.2.2011 21:04:19   
Anoniman
E ja sam izgubljena u prostoru i vremenu.
Oću znat kako se zove muž s najsexy imenom i di si ti pišulinko? U kojoj državi*? Na kojoj planeti?

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 1626
17.2.2011 21:06:40   
CallamityJane
Uf Kejt ne smijem otkrivati ta sexy imena, jos samo treba da cubi muza krenu spopadati ove rajine uspaljenice user posted image
A ja se trenutno vodim u neke 3-4 drzave kao bjegunac user posted image
A vjeruj da bi trenutno najradije na neku drugu planetu, bas me hvata neka melankolija i fali mi ono prostranstvo i sirina morske pucine user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1627
17.2.2011 21:06:41   
pepeljuga

Ma bolje da si ti lipo obavila shoping sa njim nego da moras sama teglitiuser posted image user posted image

Cj ja te lipo pozdravim a ti nistauser posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 17.2.2011 21:07:29 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1628
17.2.2011 21:07:27   
cuba
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Je li muz sa najseksi imenom na raji ide uskoro? user posted image
Bas mi je zao znas, znam kako ti je ...

user posted image user posted image user posted image  stvarno ti je to ime tako lipo? Mislim i meni je, da mi se tako mm ne zove, sin bi mi se zvaouser posted image
Da, da ide, baš sam napisala, idući ponedjeljakuser posted image  al dobro znaš i sama kako to izgleda, ni prvi ni zadnji put, nekako sam navikla više...
Ma vraćajte se u St da opet možemo na "kaficu"user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1629
17.2.2011 21:08:08   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

CJ pa di cete se jos selitiuser posted image user posted image
Ma lipo se vi vratite u Stuser posted image

ajoj ne pitaj me nista pepi, vjeruj da mi je pakovanja i selidbi na vrh glave user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1630
17.2.2011 21:10:46   
pepeljuga
I ja sve razmisljam o nekom povratku u Zd i bas bi volilauser posted image
Nadam se u sljedece dvi godine da ce se nesto sreditiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1631
17.2.2011 21:11:03   
CallamityJane

Ma bolje da si ti lipo obavila shoping sa njim nego da moras sama teglitiuser posted image user posted image

Cj ja te lipo pozdravim a ti nistauser posted image user posted image

Joj izvini pepice stvarno sam mislila da sam te pozdravila user posted image

evo kiss za tebe user posted image , dobro ovo vise izgleda kao da te lizem ali nema nista bolje user posted image

JOj cuba ne znam za Split, ako Disney se bude pogorsalo stanje oko bronhitisa sigurno se vracamo, drugacije necemo bar par godina dok ne kupimo nesto svoje user posted image

Neposredna veza do poruke: 1632
17.2.2011 21:12:49   
pepeljuga
Cj super ti je kissuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sto radis inace tamo po cile dana,jesi se ti naviklauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1633
17.2.2011 21:16:16   
Anoniman
A baš ste neke, neka, neka, saznat ću ja već
Pišulinko, pakiram se u Hercegovinu. Idemo samo na vikend, ali ja uvijek ponesem toliko toga da je to prestrašno. Ako zatreba... slučajnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1634
17.2.2011 21:16:57   
CallamityJane
Ma kao jesmo, znas da je ne volim ovamo, ali sto se mora mora se i tako user posted image

Nego cure jeste li vi vidjele ovih anketa, samo da vam kazem da moje odgovore ne shvacate ozbiljno, jednostavno mi vise dosadilo i muka mi od toliko svetacki nastrojenih osoba pa sam se i sama posvetila a posebno muza ako ste primjetile user posted image

Neposredna veza do poruke: 1635
17.2.2011 21:17:51   
pepeljuga
Ja ni ne gledam vise te anketeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1636
17.2.2011 21:18:05   
Anoniman
Ja sam skužila. U čemu je stvar s tim ljudima? Ne kužim. Svaki dan kad dođem neko vjersko pitanje. Ja sam isto vjernica pa nikoga ne tlačim s tim.

Neposredna veza do poruke: 1637
17.2.2011 21:19:12   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: Kejt

A baš ste neke, neka, neka, saznat ću ja već
Pišulinko, pakiram se u Hercegovinu. Idemo samo na vikend, ali ja uvijek ponesem toliko toga da je to prestrašno. Ako zatreba... slučajnouser posted image

Pitaj cubu, ja ne smijem nista otkrivati, mozda i tebi nece biti tako sexy kao nama dvjema user posted image

A za pakiranje ja sam ti opasan konkurent da znas, muz se uvijek iznova zgrozi kolicinom stvari koju mogu ponijeti i to jos imam ful objasnjenje i opravdanje za svaki pojedini komad prtljage user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1638
17.2.2011 21:19:17   
cuba
CJ ti se vraćaj u St a ti Pepe u Zd i nađemo se na po puta na kaviuser posted image user posted image
Pepe jel stvarno imate u planu vraćanje u Zduser posted image user posted image
Kejt, mm se zove Marinuser posted image  nije tajnauser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1639
17.2.2011 21:21:15   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: Kejt

Ja sam skužila. U čemu je stvar s tim ljudima? Ne kužim. Svaki dan kad dođem neko vjersko pitanje. Ja sam isto vjernica pa nikoga ne tlačim s tim.

E bas to, ono daj zivi svoj zivot i prestani namecati se okolo, ono bez ikakve uvrede ikome ali to mi isto dodje kao promovisanje gay populacije... Mislim pa ni ja nikome ne trljam pod nos da sam bi user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1640
17.2.2011 21:21:39   
Anoniman
Ma neću ja oteti ničijeg muža. Dosta mi je ovaj moj (i moj savršeni brak , ha, ha, ha, ha)

Ok ime, ali sexy? Zapravo ne znam kakvo je to sexy ime. Al ako vama je - super! Svi Marini koje ja znam su s juga tako da mene to ime nekako na more podsjeća, a ne na sexuser posted image

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 1641
17.2.2011 21:21:52   
pepeljuga
Cuba imamo al se par stvarcica mora poklopiti,ako se ne vratimo dok T KRENE U SKOLU ONDA Ni necemo,al ja s nadam da ipak hocemouser posted image user posted image user posted image

I meni je Marin lipo ime,imala sam jednog decka Marina koji je bio superuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1642
17.2.2011 21:24:34   
CallamityJane
I mene bas onako podsjeca na kakvog preplanulog lika sto se presijava u moru onako sav zategnut user posted image

Neposredna veza do poruke: 1643
17.2.2011 21:27:11   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

I mene bas onako podsjeca na kakvog preplanulog lika sto se presijava u moru onako sav zategnut user posted image

user posted image user posted image user posted image ja sam ga sad zamislila kako izlazi iz mora kao Ana Sasso u pipiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1644
17.2.2011 21:28:24   
Anoniman
Lude ste totalno!user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1645
17.2.2011 21:29:48   
cuba
Iš, iš napaljenice jedne, samo na spomen imena mm-a vi odmah počnete haluciniratiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1646
17.2.2011 21:31:48   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image  sto nam ime uradiuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1647
17.2.2011 21:32:15   
Anoniman
Viš... a ona meni kaže ne bi rekla da se ne bih pomamila. Cuba, čvrsto drži dragoga - nije siguran!user posted image

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 1648
17.2.2011 21:36:05   
CallamityJane

user posted image user posted image user posted image user posted image  sto nam ime uradiuser posted image

Ja fino kazem cuba ne govori user posted image

Neposredna veza do poruke: 1649
17.2.2011 21:42:23   
mama mery
vecer cure

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!