|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Klafraona :D
21.2.2011 21:11:12   
Ally
Umorno..mala se stalno budi. Ja sam hodajući zombi. Sve sam probala. Upali na par dana i onda po starom..user posted image
Kako se ti osjećaš? U kojem si sad tjednu?

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2226
21.2.2011 21:12:13   
cuba
Ally, koliko ti curka imauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Ally)
Neposredna veza do poruke: 2227
21.2.2011 21:13:20   
pepeljuga
Opet napisem i pise sorryuser posted image user posted image user posted image

Ma i meni bilo cudno da je vec stigaouser posted image user posted image user posted image  Blago mu se,i ja bi u Parizuser posted image user posted image
Danas mi je gotov tepih sto mi je bio na pranju,cekam da ga mm donese iz auta i bas me zanima kako je opran jer mi je covik rekao da ga je morao tri puta prati jer je bilo zvakauser posted image user posted image user posted image a to R zvace pa mu ispadne i umisto da je digne ja je skuzim kad je vec crna i dobro zaljepljena za tepihuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 2228
21.2.2011 21:14:37   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Ally

Umorno..mala se stalno budi. Ja sam hodajući zombi. Sve sam probala. Upali na par dana i onda po starom..user posted image
Kako se ti osjećaš? U kojem si sad tjednu?

Ajme nadam se da ce se stanje brzo popraviti,ja sa mojima stvarno nisam imala problema a bas me zanima kakv ce biti treciuser posted image
Ja se super osjecam,sad sam 17+2user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Ally)
Neposredna veza do poruke: 2229
21.2.2011 21:19:43   
cuba
To se ti dobrano pripremaš za trećeg pišulincauser posted image  sve se po kući riba, čisti i generalno pereuser posted image
Ajme jesi me nasmijala sa R žvakamauser posted image
Pepe, meni tvoja trudnoća baš nekako brzo prolaziuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2230
21.2.2011 21:20:12   
Ally
Super Pepi..Kako vrijeme leti. Još sam neki dan pročitala da će biti još jedan mali frajer..baš super.

Cuba curka je skoro 9 mjeseci. Spremna za udaju..user posted image
Što ima kod tebe novoga?

P.S. Ja sam vam neki dan slala mail o nicku..da vas podsjetim..user posted image

Neposredna veza do poruke: 2231
21.2.2011 21:23:27   
pepeljuga
A cuba kad se sitim da me nece biti 5 miseci u stanu vec mi padne mrak na ociuser posted image user posted image user posted image pa neke stvari vec sad obavljamuser posted image user posted image user posted image
Ajme cuba i meni dosta brzo prolazi a jos ne mogu virovati da cu imati tri sinauser posted image Tu kombinaciju nisam nikad prije zamisljalauser posted image user posted image user posted image

R ti je lud za zvakama i to ljutim a ako mu slucajno das cili paketic to ti traje doslovno 10 min,stavi usta prozvace ,vice da mu ta nije dobra i odma stavlja druguuser posted image user posted image
Ally ja dobila porukuuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 21.2.2011 21:24:21 >

(Odgovor članu Ally)
Neposredna veza do poruke: 2232
21.2.2011 21:30:02   
cuba
Ally, plavuša sam, oprostiuser posted image
A šta curka neće da spavauser posted image  jel po noći ili kako?

Ma Pepe, bolje da sad to sve obaviš dok ste još u Zg, kad dođe i treći bebač neće biti puno vrimena za sve touser posted image
A o sinovima mi ni ne pričaj...u mm-ovoj familiji su sami muški, on ima 2 brata, otac mu ima 5-ero braće, sveki ima isto samu braću, mm-ov brat ima sina. Ajme luda sam, oću bar jednu curicu ali u Buljubašića to očito ne ideuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2233
21.2.2011 21:35:38   
pepeljuga
A cuba moji svi skoro same curice,brat i svi prvi rođaci imaju po dvi cure,od mm tata 4 sestre i on jedan,sveki ima jos dvi sestre,moji mama i tata misano,znaci samo ja puste muskeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2234
21.2.2011 21:36:42   
cuba
Znači ti nadoknađuješ za cilu familijuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2235
21.2.2011 21:37:53   
pepeljuga
A ocito,al di bas jauser posted image user posted image user posted image

Evo donio mm tapet i stvarno izgleda kao nov a i super mirise,od zvaka ni tragauser posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 21.2.2011 21:38:28 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2236
21.2.2011 21:39:35   
ikica84
vecer cure! evo i mene prehladjene,nos mi zapusen a curi stalno,citava glava me boli od punog nosa a jos plus stalno kisem...user posted image nemam pojma koji me je vrag napaouser posted image oko nosa mi sve crveno od puhanja user posted image
aaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

Neposredna veza do poruke: 2237
21.2.2011 21:40:05   
cuba
user posted image user posted image user posted image  i sad R nema žvaka idućih par miseciuser posted image
Kakvo ti je stanje sa kaučem? Jel se drži?

Neposredna veza do poruke: 2238
21.2.2011 21:40:37   
ikica84

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

A ocito,al di bas jauser posted image user posted image user posted image

Evo donio mm tapet i stvarno izgleda kao nov a i super mirise,od zvaka ni tragauser posted image user posted image

user posted image user posted image uhh i moj bi se tapet spasio da se opere user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 2239
21.2.2011 21:41:22   
pepeljuga
Ma nema vise zvaka definitivno u kuciuser posted image user posted image user posted image
Kauc super,stavila sam preko navlake i ne skidam ih do daljnjeguser posted image

Ikice vecer,tebe bas dobro uhvatilo,zelim ti brzo ozdravljenjeuser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2240
21.2.2011 21:44:33   
Ally
Cuba noć nam je bolna točka..A valjda će i to proći ( kad se uda i dovede muža)user posted image .

Ikice brzo po aspirin C, u ležeću pozu i odmaraj guzu!

Pepi ako sam dobro skužila klinci lijepe žvake okolo?

Neposredna veza do poruke: 2241
21.2.2011 21:45:06   
ikica84
ma nista ni ne smem piti,samo se nalivam cajem i limunadom al sam danas roknula jedan lekadol jer mi glava pucala user posted image
pepi kad stizes u zd?jel cemo se upoznati user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 2242
21.2.2011 21:45:53   
ikica84
ally mislim da ne smem aspirin zbog trudnoce user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 2243
21.2.2011 21:46:06   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Ally

Pepi ako sam dobro skužila klinci lijepe žvake okolo?

Ne stariji nego mlađi,ma ne lipi okolo nego zvace i kad mu padne ko fol je zaboravi diciuser posted image user posted image user posted image i tako ih je bilo u tepihu jedno 5-6user posted image user posted image

(Odgovor članu Ally)
Neposredna veza do poruke: 2244
21.2.2011 21:47:07   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ikica84
pepi kad stizes u zd?jel cemo se upoznati user posted image

Stizem u subotu i ostajem do sljedece subote,bilo bi lipo da izorganiziramo jednu kavicuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 2245
21.2.2011 21:48:26   
cuba
Cure moje ja vas napuštam, idem se otuširati i u krevet još malo gledati tv pa na spavanacuser posted image
Danas mi je baš bia dug dan, treba mi sna, valjda će i Rokić dobro spavati...
LN želim svima, pišemo se ujutrouser posted image

ikice, nadam se da ćeš šta prije ozdravitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ally, držim fige da vam noć bude dobrauser posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 2246
21.2.2011 21:48:34   
ikica84
ja sam za,slobodna sam user posted image bas bi bilo dobro opet jedno popodne u supernovi jer je jos uvjek ledeno vani za kavu user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 2247
21.2.2011 21:49:15   
ikica84
ln cuba,zelim vam mirnu noc i da se naspavas! user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 2248
21.2.2011 21:51:24   
pepeljuga
Cuba ln i lipo se naspavajuser posted image

Ikice ja mislim da cu ipak imat auto pa moze i tamouser posted image user posted image user posted image meni uprincipu pase isto bilo koji danuser posted image

(Odgovor članu Ally)
Neposredna veza do poruke: 2249
21.2.2011 21:52:27   
ikica84
juhuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image samo da vidimo jos kojoj mami pase user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!