malizia -> RE: Zašto i dalje šutimo? (13.2.2011 21:57:50)
|
IZVORNA PORUKA: Suzn Evo da vam javim i ja svoja iskustva. Doma, u Zagrebu, borba, šljakanje i jurnjava 100 na sat a nemreš živjet kako treba. Do neke plaće od 5 tis. te niko ne dira, al čim se malo počneš izdvajat od prosjeka, zarađivat više odmah te počnu "tuč po glavi". Mi smo odlučili otić van, Njemačka. MM dobio tu ponudu, i u roku 2 tjedna se odlučili i otišli probat. Ok, bilo nam je lakše, jer sam trudna i nezaposlena recimo, iako nekaj kemijam privatno, al to sam nastavila i tu. CIJENE!! Niže, puuuno niže. Bilo moji, koji paze na svaku kunu u Zagrebu, i veli mama, one osnovne stvari, brašno, mlijeko, ulje... jeftinije. Da ne vjeruješ. Živit mirniji, nema frke, gužve, nitko ne trubi po cesti, ne maše i ne psuje. Ne znam da li ovo kod nas ima perspektive.... ko će se pobunit? Jedan po jedan nećemo sigurno... a koga izabrat, svi samo misle kak će sebi ukrast prvo. Kad se smije!!! Nitko za to ne odgovara. Ja ne vidim svjetlu budućnost u HR, na žalost... e ovo sam morala boldati, trube, beštimaju za svaku glupost u prometu, prije neki dan neka bakica preko pješačkog , a on zasija na trubu, meni neugodno šta sam posmatrač tog čina, a njemu nije, užas.
|
|
|
|